C2 // Kauden kahdeksas kierros Tampereella
Julkaistu: 09.02.2020 00.00

Pantterilauma valmistautui C2-poikien sarjapeleihin 8.2.2020 Tampereella pelaamalla pari tiukkaa harjoitusottelua paikallisvastustajia vastaan. Väännöt käytiin Lopen LFT:tä ja Hyvinkään SCH:ta vastaan ja pelit olivat juuri sitä mitä edellisten sarjapelien jälkeen kaivattiin. Päästiin kokeilemaan uusia asioita ja osittain myös päästiin karistamaan edellisten sarjapelien epäonnistumiset unholaan. On hieno juttu, että näitä matseja onnistutaan järjestämään kesken kauden ja nyt vielä sellaisten joukkueiden kanssa, jotka pelaavat eri sarjoissa kuin pantterit.

Viikonlopun ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Karhut/NTK yhdistelmäjoukkue. Pantterilauma oli heti pelin alusta lähtien nälkäisenä liikkeellä ja ottelun alusta alkaen oli havaittavissa, että vain voitto kelpaisi aamupelistä. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne 2-0 panttereille. Toisessa erässä tilanteet pyörivät vastustajan päädyssä ja pantterit nakutti lisää maaleja laajalla rintamalla. Viisi maalia lisää vastustajan verkkoon ja erätauolle siirryttiin panttereiden johtaessa peliä 7-0. Kolmannessa erässä vauhti vain kiihtyi ja pantterit lisäsi johtoaan tasaiseen tahtiin niin, että ajassa 36:04 taululla lukemat 12-0 ja peli oli poikki maalieron kautta. Tästä oli helppo siirtyä ansaitulle tauolle haukkaamaan eväitä ja tsekkailemaan muiden joukkueiden edesottamuksia katsomosta käsin.

Päivän toiseen peliin KeiKy:ä vastaan lähdettiin taas hakemaan lämpöä lenkin muodossa ja päästiin samalla myös todistamaan harvinaista ilmiötä Etelä-Suomen talvessa – Kaupissa oli käynnissä hiihtokisat ja todistetusti porukkaa liikkui maastossa suksilla. Hienoa, että tämä onnistuu edes jossain päin! Peli KeiKy:ä vastaan oli sarjatilanteen suhteen tärkeä ja tämä oli koko joukkueella tiedossa. Peli aloitettiin melkoisella mylläkällä ja tilanteet pyörivät vastustajan maalilla. Ensimmäinen maali verkonperille, kun peliä pelattu 43 sekuntia ja toinen maali iskettiin jo ajassa 2:52. Erätauolle siirryttiin lopulta tilanteessa 4-1 panttereille. Toisessa erässä päästiin sitten pelaamaan urakalla ylivoimaa, kun vastustaja otti kolme jäähyä. Maalit jäivät tällä kertaa tekemättä mutta pelillisesti homma oli koko ajan panttereilla hallussa. Kolmas erä käynnistyi panttereiden iskiessä pari maalia lisää KeiKy:n verkkoon. Tässä kohtaa KeiKy vasta ryhtyi antamaan painetta kovalla karvauksella, mitä odoteltiin jo hyvissä ajoin toisessa erässä. KeiKy onnistui tekemään pari maalia mutta ottamalla riskiä antoivat myös panttereille hyvän tilaisuuden iskeä lisäosuman. Lopulta summerin soidessa peli 7-3 panttereille ja päivän toinen voitto oli tosi asia.

Kaksi voittoa oli se mitä pantterit lähti hakemaan ja se myös tehtiin. Viikonlopun peleissä onnistuttiin laajalla rintamalla: upeaa maalivahtityöskentelyä höystettynä rautaisella puolustuspelaamisella, ihailtavaa ja maltillista pallokontrollia varsinkin päivän toisessa ottelussa sekä onnistumisia maalinteossa taas laajalla rintamalla! Näillä eväillä pantterit edelleen sarjataulukossa toisena nyt tosin vain enää pisteen päästä kärkijoukkueesta, eli piikkipaikan tavoittamisen suhteen kaikki on vielä mahdollista. Ohjelmassa taas treenijakso höystettynä hiihtolomalla ja seuraavat sarjapelit pelataan 7.3.2020 Killerin Liikuntakeskuksella Jyväskylässä. Vastaan tuolloin asettuvat FoSu Forssasta ja paikallinen O2-Jyväskylä.

Muutoin joukkueen suorituksia kannattaa edelleen tsekkailla tulospalvelun kautta osoitteesta: https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/c2-pojat-lr-ss-lohko-c/6327