C2 // Kotiturnaus Urheilutalolla
Julkaistu: 01.12.2019 00.00

C2-poikien pelit jatkuivat marras- joulukuun vaihteessa kahdella paikkakunnalla. Pantterit isännöivät kauden ainoassa kotiturnauksessaan Urheilutalolla toista näistä tapahtumista. Päivän ensimmäiseen peliin astui vastaan FoSu, jota vastaan oli ennen kauden starttia pelattu pari harjoitusottelua varsin hyvällä menestyksellä. Peli käynnistyi panttereiden kovalla prässillä ja varsin nopeasti peli saatiinkin haltuun ja siirryttiin myös johtoon. Ensimmäinen erä panttereille selvästi numeroin 5-1. Siirryttäessä toiseen erään pantterit kontrolloivat erän alkua ja nakuttivat taululle muutaman maalin lisää. Samalla kaavalla jatkettiin erä loppuun ja siirryttäessä erätauolle taululla lukemat 10-3 panttereille. Kolmannessa erässä pantterit jatkoi hyökkäysten vyörytystä kohti FoSun maalia ja pelin päättyessä tulostaululla numerot 15-5 panttereille. Hyvä avaus kotiyleisön edessä, jota olikin saapunut paikalle varsin mukavasti kannustamaan pantterilaumaa päivän koitoksissa.

Päivän toiseen otteluun pantterit saivat vastaansa O2-Jyväskylän, joka oli myös päivän ensimmäisessä pelissään kaatanut vastustajansa ja havitteli näin ollen viikonlopun peleistä myös täyttä pistepottia. Ensimmäinen erä olikin tasaista vääntöä ja pelitilanteet vaihtelivat nopeasti kentän päästä toiseen. Useiden jäähyjen sävyttämä erä päätettiin tasatilanteessa 1-1. Toisen erän aikana pantterit saivat maalihanat auki ja siirtyivät erätauolle 4-1 johtoasemassa. O2-Jyväskylän pelaajat eivät tästä kuitenkaan lannistuneet, vaan pelasivat tiukasti myös kolmannessa erässä ja hakivat kärkkäästi maaleja. Erän onnistumiset merkittiin kuitenkin panttereille ja ottelun loppulukemat tulostaululla 7-1 panttereille varsin viihdyttävän salibandyottelun lopuksi.

Kotiturnaus sujui siis varsin mallikkaasti. Täydet pisteet kahdella voitolla ja sarjan piikkipaikka on edelleen pantterilauman hallussa. Tästä on taas hyvä jatkaa kohti tulevia otteluita. Kokonaisuudessaan kotiturnaus oli mukava tapahtuma: upeita otteluita, onnistumisia ja suuria tunteita - juuri niin kuin urheilussa pitääkin olla. Myös ottelut tuominneet raitapaidat Keskinen, Martikainen ja Pohjonen onnistuivat duunissaan hienosti ja osoittivat, että pelit voi tuomaroida tiukasti mutta asiaan kuuluvalla tilannetajulla ja hurtilla huumorilla höystettynä. Iso kiitos myös pantterivanhemmille osallistumisesta järjestelyihin ja katsomon kannustusjoukoille tuestanne!

Seuraavan kerran pantterit pelaavat Sastamalassa 15.12. ja tekevät taas parhaansa pysyäkseen sarjakärjessä. Kuusi kärkijoukkuetta ovat edelleen kolmen pisteen sisällä ja tilanne tätä kautta säilyy jännittävänä.

Muutoin joukkueen suorituksia kannattaa edelleen tsekkailla tulospalvelun kautta osoitteesta: https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/c2-pojat-lr-...