Yksi piste B-tytöille...
Julkaistu: 14.10.2019 00.00

Yksi piste B-tytöille….

Kauden toinen turnaus pelattiin Nummikeskuksessa 14.10. Joukkue lähti matkaan taas pienellä porukalla, sentään kuitenkin kahdella täydellä kentällä. Ensimmäisenä kohdattiin Classic sininen. Ottelu kulki aluksi ihan kivasti ja paikkoja oli. Mutta kun ei uponnut. Sitten alkoivat jalat hapottamaan ja vaikka tytöt tekivät mitä pystyivät, niin loppulukemiksi kirjattiin vastustajan hyväksi 0-2. Pantherssin maalissa Carita Hatanpäällä 20 torjuntaa. (Vastustajan mokella 9).

Seuraavaksi vastassa oli Koovee/YPA. Tähän toiseen peliin jalat selvästi aukesivat ja niitä todellakin käytettiin. Tytöt väänsivät sisukkaasti, eikä kukaan antanut tuumaakaan periksi. Viimeiseen erään lähdetiin vielä johtoasemista Veera Grönqvistin upealla laitanousulla (syöttäjänä Nuppu Malinen), mutta vastustaja pääsi tasoittamaan 40 minuutin kohdalla. Hyvin pelattuja tilanteita ja laukauksia saatiin toimitettua vastustajan kiusaksi viimeiseen minuuttiin saakka, mutta maaliin asti pallo ei uponnut. Sentään yksi piste ja aivan mahtava tsemppi jokaiselta pelaajalta!!!!!! Carita torjui 24 kertaa, vastustajan maalivahti 12.

Näissä karkeloissa kokoonpanosta löytyivät Neelia Kempas, Nuppu Malinen, Sara Korkia-aho, Nelli Ahvenlampi, Ella Korkka, Venla Leino, Helmi Aalto, Veera Grönqvist, Susa Lehtinen, Sanni Passila, Carita Hatanpää, Veera Viljanen ja Moona Viljanen.