B-tytöt Turun reissussa 25.1....
Julkaistu: 30.01.2020 00.00

B-tytöt Turun reissussa 25.1.…

Lähtö Turkuun koitti kukonlaulun aikaan ja hetken aikaa bussissa vallitsikin syvä hiljaisuus. Hiljaisuus kesti about hetken ja sitten alkoi boom boxi laulamaan ja jengi virittäytyi pelifiiliksiinJ. Ja hyvin virittäytyikin!

Ensin vastassa oli sarjassa tällä hetkellä neljättä sijaa pitävä Loisto. Pantteritytöt näyttivät taas kyntensä ja ensimmäisen erän jälkeen johdettiin peliä. Toisessa erässä vastustaja heräsi ja viimeiseen erään lähdettiin kuromaan 5-3 tappioasemaa kiinni. Ja hyvin mimmit painoivatkin, mutta maalit jäivät tulematta. Erä oli tasainen, mutta peli päättyi siis 5-3 häviöön. Maalissa Veera Viljanen venyi pallon eteen 19 kertaa. Maaleista vastasivat Helmi Aalto (Veera Grönqvist), Veera Grönqvist (Susa Lehtinen) ja upean rankkarin sisään pussittanut Nelli Selenius.

Toiseen peliin lähdettiin vahvalla tunteella, että tämä hoidetaan! Eikä mennyt pieleen!!!! Vihdoin voitto!!!!Ja millä lukemilla… 7-1! Kaukalossa vilisi toinen toistaan tsemppaavia ja hymyileviä pelureita. Ainahan tytöt tsemppaavat toisiaan, mutta tätä katseli kyllä ILOLLA! Maalareina Sanni Passila kahdesti (Juliana Jurvanen ja Neelia Kempas), Veera Grönqvist, Ella Korkka kahdesti (Veera Grönqvist), Helmi Aalto (Juliana Jurvanen) ja Juliana Jurvanen (Nelli Ahvenlampi). Maalissa Moona Viljanen pääsi torjumaan 6 kertaa.

Turussa mukana Neelia Kempas, Meri Korkia-aho, Sara Korkia-aho, Nelli Ahvenlampi, Ella Korkka, Sara Lehtinen, Helmi Aalto, Juliana Jurvanen, Veera Grönqvist, Susa Lehtinen, Sanni Passila, Nelli Selenius, Moona Viljanen ja Veera Viljanen. Niin ja tietysti ihania vanhempia ja mukavat toimihenkilöt!

Seuraavaksi sitten taas bussin kyydissä kohti Jyväskylää sunnuntaina 2.2. Toivottavasti kenellekään ei iske mikään vatsapöpö… tai mikään muukaan!