B-tytöille piste matkaan Tampereelta 15.2....
Julkaistu: 18.02.2020 00.00

B-tytöille yksi piste Tampereelta 15.2.….

Piste lähti matkaan pelistä, joka pelattiin Classic sinistä vastaan. Melkein voisi sanoa, että hävisimme pisteen, koska johdimme peliä kahdella maalilla aina viimeiseen erään asti. Sitten vastustaja sai tasoitettua puolen minuutin sisällä pelin tasoihin. Tytöt pelasivat silti hienosti ja loppuun asti, kuten panttereiden tapoihin kuuluu, mutta hyvistä paikoista huolimatta pallo ei enää livahtanut vastustajan verkkoon.Meidän maaleista vastasivat Veera Grönqvist Nelli Seleniuksen syötöstä ja Ella Korkka Sara Lehtisen passista. Maalissa urakoi upeasti sormi paketissa Veera Viljanen torjuen 7 kertaa. Tällä kertaa vastustajan maalivahti oli kovemmassa tulituksessa 16 torjunnalla.

Toinen peli pelattiiin Classicin toista joukkuetta vastaan. Siinä torjunnat menivät tasan 12-12 maalivahdeille, mutta kyllä Classic liikutti palloa hyvin. Hyvin liikkuivat kyllä meidänkin tytöt ja pistivät kampoihin, mutta loppulukemiksi jäi 5-0 tamperelaisten hyväksi.

Kentällä Meri Korkia-aho, Ella Korkka, Sara Lehtinen, Venla Leino, Helmi Aalto, Juliana Jurvanen, Netta Ahvenlampi, Veera Grönqvist, Susa Lehtinen, Sanni Passila, Nelli Selenius ja Veera Viljanen.