RSS Panthers -07 Black aloitti sarjataipaleen
Julkaistu: 13.10.2019 00.00

Blackin pojat aloittivat viikonloppuna sarjapelit Istuinkiven tutussa hallissa. Sarjatasoksi on valittu D2 Sisä-Suomen kivikova kilpasarja, joka vilisee Suomen kovimpia 07 -ikäluokan joukkueita. Ensimmäisessä sarjavaiheessa valitaan, mitkä joukkueet jatkavat ylialueelliseen eliitti -sarjaan, ylempään kilpaan sekä alempaan kilpaan. Kauden alussa Blackin realistinen tavoite on asetettu alempaan kilpaan.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Pirkkalan Pirkat, jotka viime kaudella pelasivat ylempää kilpasarjaa. Alusta alkaen Black joutui puolustuskannalle, mutta taistelutahto pysyi yllä. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne rohkaisevasti 1-2 vastustajalle. Toisessa erässä tuli pojille kuitenkin musta jakso, jonka aikana vastustaja teki 5 maalia ja peli oli hyvin pitkälle taputeltu. Ehkä poikien taistelutahto hieman lopahti ja kolmannen erän lopussa oli taululla rumat 10-1 lukemat. Tasoero kuitenkin ylemmän kilvan joukkueeseen on selkeä eikä jossiteltavaa jäänyt.

Toisessa ottelussa vastaan asettui viime kaudelta tuttu LaSBn porukka, joka tiedettiin enemmän oman tasoiseksi joukkueeksi.
Ottelu olikin tiukkaa vääntöä alusta loppuun ja maaleja vaihdeltiin tasaiseen tahtiin. Lopussa kuitenkin vastustajan kärkipelaajien henkilökohtaiset
suoritukset käänsivät tasaisen ottelun vastustajille ja tyhjiin viimeistellyn maalin jälkeen summeri soitti LaSBn voitolukemia 8-5.

Loppukaneettina todettakoon, että lohkon muita pelejä seuratessa on kilpasarjassa hurjat tasoerot. Sarjassa on selkeästi
"kahden kerroksen" väkeä, mutta onneksi tilanne tasoittuu kuuden ensimmäisen pelin jälkeen ja kaikki joukkueet pääsevät oman tasoisiin
peleihin. Näistä alkupeleistä kuitenkin saa hyvää pohjaa siitä, mitä vaaditaan pärjäämiseen. Varsinkin kovimmilla joukkeilla yritys on
päällä täydet 3 erää, eikä mustia hetkiä pahemmin tule. Ei muuta kuin tulta päin sanoi mummo junassa ;)