Ota jopoxin sähköinen jäsenkortti käyttöön!
Julkaistu: 25.06.2020 00.00

Ota jopoxin sähköinen jäsenkortti käyttöön!

Jos et ole aiemmin käyttänyt sähköistä jäsenkorttia, niin lataa nyt puhelimeesi jopox mobiilisovellus ( https://jopox.fi/ominaisuudet/mobiilisovellus/) Sovellus tekee joukkueen viestinnästä entistä helpompaa, tehokkaampaa ja nopeampaa.

Sähköpostin lisäksi sovelluksen kautta voi lähettää viestin suoraan vastaanottajan puhelimeen, täysin veloituksetta! Puhelimen ruudulle ilmestyvä push-viesti varmistaa, että viesti huomataan heti ja siihen reagoidaan nopeasti.

Sovelluksen nopeaa ja maksutonta viestipalvelua voi hyödyntää monessa tilanteessa. Voit esimerkiksi muistuttaa junioreiden vanhempia huomisen pelireissun lähtöajasta tai kertoa joukkueelle harjoitusten äkillisestä peruuntumisesta. Sovelluksen kautta viestintä on helpompaa kuin tekstiviestien lähettäminen ja suoraan puhelimeen lähetyt viestit tavoittavat ihmiset paremmin kuin perinteinen sähköposti.

Sovelluksessa on mukana myös jopox Pukukopin (https://jopox.fi/ominaisuudet/pukukoppi/) tutut perustoiminnot helpossa ja hallittavassa muodossa sekä myös sähköinen Jäsenkortti.

Miten sovelluksen saa?

Jopox-mobiilisovelluksen voi ladata maksutta iOS, Android sekä Windows -alustojen sovelluskaupoista.

https://play.google.com/

https://www.apple.com/ios/app-store/

https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/windows

1. Kirjoita sovelluskaupan hakukenttään sana Jopox ja löydät sovelluksen helposti.

2. Asenna sovellus puhelimeesi.

3. Avaa sovellus ja kirjaudu sisään omilla jopox tunnuksillasi tai vanhemman tunnuksilla (käyttäjätunnus +salasana).

4. Klikkaa vasen yläkulma (kolme viivaa) – Valitse Jäsenkortti, klikkaa oma nimesi auki.

Jäsenkorttia näyttämällä saat alennusta ostoksistasi - TeamSportia 20%, Vaasan leipämyymälä 25%, K-market Kumela 5%, Orthofix Hämeelninna 10% ja JPJ Liikuntakeskus salihinta jäsenille.

Samalla varmistat ilmaisen pääsyn miesten edustusjoukkueen runkosarjan peleihin.

Seuran uusimmat