Pantterimammat
Julkaistu: 09.10.2019 00.00

Pantterimammat

Ensimmäistä kertaa RSS Panthersin historiassa, seuralla on kaksi naisten joukkuetta. Naisten edustusjoukkue pelaa Sisä-Suomen II-divisioonaa ja viime lauantaina sarjansa aloitti naisten II-joukkue, Sisä-Suomen 4.divisioonassa.

Kakkosjoukkue koostuu vajaasta kahdestakymmenestä 18-55 vuotiaasta naisesta, joiden tarkoituksena on pelailla iloisella mielellä, ei niin vakavasti, mutta voitoistakin taistellen. Joukkue on kasattu pääsääntöisesti vanhasta Tornin Sportin naisjoukkueesta, joka ei jatkanut toimintaansa ainoana joukkueena seurassa. Pantterimammojen valmennuksesta vastaa niin ikään Tosrposta Panttereihin siirtynyt Sami Aaltonen.

Siirtyminen RSS Panthersiin mahdollistaa myös sen, että joukkueen mukana treenaa ja pelaa myös seuran B-ikäisiä tyttöjunioreita, kun omilta peleiltään ennättävät. Näin ollen tytöt saavat lisäpelejä omien pelien lisäksi ja naiset vähän lisäjalkoja vauhdikkaisiinkin otteluihin.

Ensimmäisestä turnauksesta joukkueen tuomisina oli kaksi pistettä. Ensimmäinen peli on Lopen LFT:tä vastaan ja voitto Pantterimammoille lukemin 7-2. Toisessa pelissä vastassa oli SB Luja, joille naiset taipuivat 5-2. Katso tarkemmin ottelut ja tilastot.

Tästä on hyvä jatkaa, joukkue vielä tutustuu toisiinsa ja opettelee toistensa pelitaitoja ja -tyylejä. Joukkueessa on hyvä henki ja iloinen mieli.

Pelit jatkuvat Toijalassa la 19.10.

#rsspanthers #pantterimammat #naissalibandy #jokaisellejotakin #ilonkautta

Seuran uusimmat