P13 sarjapelit Iittalassa
Julkaistu: 19.10.2021 00.00

Salibandykausi P13 sarjapelien osalta jatkui Iittala-hallissa. Pantterit olivat liikkeellä todella ohuella rosterilla, sillä syyslomien ja loukkaantumisten takia paikalle saatiin juuri passelisti maalivahti ja kaksi kentällistä kenttäpelaajia. Peliaikaa olisi siis tarjolla kaikille varmasti riittävästi.

Päivän ensimmäiseen otteluun pantterit saivat vastaansa sarjakärjessä porskuttavan Pirkkalan Pirkat, eli tiukka avausottelu olisi tiedossa. Melkoisen mankelin Pirkat tarjoilivatkin ja jo pelin ensimmäisellä minuutilla Pirkat iskivät pelin avausmaalin. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne 0-4 vastustajalle. Toisen erän alussa selvittiin vastustajan rangaistuslaukauksesta ja erän lopulla saatiin myös oma maalitili auki mutta siirryttäessä erätauolle taululla lukemat 1-10 vastustajalle. Kolmanteen erään tavoitteena pitää peli hengissä täydet kolme erää mutta ajassa 37:12 peli valitettavasti poikki tilanteessa 1-13. Tiedettiin että vastus on kova ja hienosti Pirkat pelasivat mutta hieman alakanttiin pelattiin joukkueena. Mutta ei se mitään, otetaan näistä opiksi ja siirretään ajatukset kohti seuraavaa peliä! Ei muuta kuin pukukoppiin, lämmintä vaatetta niskaan ja eväiden kanssa katsomoon tsekkaamaan muiden joukkueiden pelejä ennen päivän omaa seuraavaa matsia.

Päivän toiseen otteluun pantterit saivat vastaansa paikallisen KalvKen joukkueen. Pantterit lähtivät päättäväisesti tähän peliin ja peli saikin joukkueen näkökulmasta hyvän startin, kun erän puolivälissä johdettiin peliä 2-0. Erän lopulla myös KalvKe pääsi maalin makuun ja kun onnistuttiin myös itse kertaalleen, niin erätauolle siirryttiin lukemissa 3-1.
Toisen erän alussa hyvä pantterimeininki jatkui ja onnistuttiin toimittamaan pallo maaliin pariin otteeseen. Tämän jälkeen maaleja iskettiin puolin ja toisin niin, että erätauolle siirryttiin panttereiden johtaessa peliä lukemin 6-4. Kolmannen erän alkuun tehtiin pari maalia lisää ja kun omaa maalia onnistuttiin suojelemaan, niin summerin soidessa peli panttereille lukemin 8-4! Kauden avausvoitto oli siis plakkarissa. Tässä pelissä pantterit olivat taas aivan eri asenteella ja tekemisellä liikkeellä, kuin avausottelussa. KalvKe taisteli loppuun asti hienosti mutta tällä kertaa pantterit olivat kentällä paremmalla jalalla ja erittäin hyvällä taistelutahdolla.

Seuraavan kerran pantterit pelaavat Tervakoskella 30.10. Tämä tuleekin olemaan kova puristus, sillä tarjolla on kolme peliä ja vastaan asettuvat TFT Toijalasta, Lasb Lammilta / Hämeenlinnasta sekä LeKi Lempäälästä. Pari viikkoa olisi siis aikaa treenata ja parantaa omaa peliä näihin koitoksiin.

Muutoin joukkueen suorituksia kannattaa tsekkailla tulospalvelun kautta osoitteesta: https://salibandy.fi/tulospalvelu/242/8293/9129/2021-2022/sarjataulukko ja muuta kuvallista materiaalia toiminnasta on tarjolla joukkueen Instagramista: https://www.instagram.com/rsspanthers09/

Tässä kolme kertaa viikossa tavoitteellisesti harjoittelevassa joukkueessa on edelleen tilaa muutamalle 2009/2010 syntyneelle pelurille. Ota rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtaja Marleenaan (puh. 044 581 4741) jos haluat liittyä mukaan tähän vuonna 2009 syntyneiden panttereiden porukkaan!