Rss Panthers P05 harjoitusturnauksessa Forssassa
Julkaistu: 13.09.2020 00.00

Pantterit osallistuivat harjoitusturnaukseen Forssassa ja kävivät mittaamassa omaa tekemisen tasoaan suhteessa kolmeen Sisä-Suomen kilparyhmään. Mukaan saatiin koko rosteri, eli kaikki joukkueen pelurit ja tarjolla olikin tasaisesti peliaikaa kaikille mukana olleille. Pelit pelattiin 2 x 20 minuutin kestoisina, eli jokaiselle kertyi päivän mittaan varsin mukavasti minuutteja.

Päivän ensimmäiseen otteluun astui vastaan Pirkkalan Pirkat, joista tiedettiin, että ryhmä oli osallistunut C1-ikäisten SM- ja 1. divarikarsintoihin, eli tiedossa oli kova startti päivään. Ottelun alku tunnusteltiin molemmin puolin ja pantterit olivat varsin hyvin pelissä mukana, kun ottaa huomioon, että pelillisesti ei oltu ennätetty kuin pelaamaan yksi treenimatsi ennen näitä karkeloita. Pirkat kuitenkin hallitsevampi osapuoli ja erätauolle siirryttiin 0-2 tappiolla. Toiseen erään päästiin hyvin mukaan ja kuparinenkin saatiin rikottua. Erä etenikin ihan viimeisille minuuteille 1-4 tilanteessa, kunnes sattui se synkkä hetki ja Pirkat nakutti muutamaan minuuttiin kolme lisäosumaa verkon perille. Lopputulos 1-7 vastustajalle ja siirryttiin eväille ja odottamaan päivän toista ottelua.

Tunnin tauon jälkeen vastaan asettui FoSu, joka oli ennakkoon arvioituna päivän kovin nippu – olihan porukka pelannut itsensä kauden alussa karsinnoista C2-ikäisten SM-sarjaan. Täytyy sanoa, että vastassa oli varmasti kovin porukka, mitä vastaan olemme ikinä pelanneet ja FoSun tekeminen kentällä oli kyllä sen näköistä, että duunia on tehty vuosien varrella kovasti, jotta peli näyttää siltä, kuin se panttereita vastaan näytti. Oli meilläkin aika ajoin paikkamme mutta vedot pistettiin tolppiin ja yläputkeen, joten kuparinen jäi tässä ottelussa rikkomatta. Pantterit taisteli kuitenkin pelin loppuun ja taululla pelin päätteeksi lukemat 0-12 FoSulle.

Päivän kolmanteen otteluun lähtökohdat eivät olleet parhaat mahdolliset: FoSu pelin mankelista kymmenen minuutin tauolla ja sitten peli starttaisi Nokian Krp:n joukkuetta vastaan. Pantterit nollasi edellisen pelin vastoinkäymiset ja oli pelin alusta lähtien hyvin mukana. Erätauolle siirryttiin panttereiden 2-0 johdossa. Ottelu eteni tasaisesti ja myös Krp pääsi mukaan peliin ja hivuttautui tasatilanteeseen 3-3 aivan erän viimeisillä minuuteilla ja siirtyi pari minuuttia ennen summeria maalin johtoon. Pantterit aikalisälle ja juonimaan kuvioita kuntoon – viimeinen minuutti tiukkaa yritystä ilman maalivahtia mutta tällä kertaa palloa ei saatu toimitettua verkon perille. Näin ollen pelin loppulukemat 3-4 Nokian Krp:lle.

Forssan turnaus oli joukkueen näkökulmasta erittäin hyödyllinen ja mielenkiintoinen tasomittari ajatellen tulevaa sarjakautta. Paikka pakoin saimme pelin pyörimään hyvin ja luotua tilanteita vastustajan päätyyn. Toisaalta oli silmiä avaavaa huomata, kuinka liukkaasti niin pallo kuin peluritkin liikkuvat joukkueessa, joka pelaa SM-sarjaa. Lisää vaan duunia, duunia ja duunia, niin saadaan toivottavasti kurottua eroa umpeen kauden mittaan!

Kuvallista materiaalia joukkueen otteista on tarjolla edelleen joukkueen Instagramista: https://www.instagram.com/rsspanthers05/