P13 // Kotiturnaus Urheilutalolla 3.10.2021
Julkaistu: 06.10.2021 00.00

Salibandykausi 2021-2022 saatiin käyntiin P13 sarjapelien osalta Urheilutalolla. Puitteet peleille olivat siis kunnossa ja mikäs sen mukavampaa, kuin päästä pelaamaan kotikaupungin parhailla paikoilla varsinkin kun paikalle oli myös saatu varsin mukavasti yleisöä.

Päivän ensimmäiseen otteluun pantterit saivat vastaansa Hämeenlinnan Steelers/SCU yhdistelmäjoukkueen. Vastustaja oli pelin alusta lähtien askeleen verran edellä ja ensimmäisen erän jälkeen siirryttiin erätauolle 0-3 tappioasemassa. Toinen erä oli maalien suhteen niukempi ja erätauolle siirryttiin 0-4 tappiolla vastustajan osuessa kertaalleen. Kolmannessa erässä päästiin jo itsekin maalin makuun pariin otteeseen mutta valitettavasti vastustaja nakutti myös jokusen lisäosuman ja pelin loppulukemat 2-8 vastustajalle. Jonkin verran oli jännitystä pantterilauman otteissa ja toki on myönnettävä, että ihan ei oltu liikkeessäkään vastustajan tasolla. Tästä oli kuitenkin hyvä jatkaa eteenpäin päivän seuraaviin haasteisiin.

Päivän toiseen otteluun pantterit saivat vastaansa Tampereen Classicin, joka oli aiemmin ottanut vakuuttavan voiton päivän ensimmäisestä ottelustaan. Classic iski ottelun ensimmäisen maalin mutta pantterit tasoittivat tilanteen hetkeä myöhemmin. Ensimmäinen erä päättyi tasatilanteessa 1-1. Toisessa erässä Classic nakutti pari maalia lisää ja toisen erän jälkeen tilanne 1-3 vastustajan hyväksi. Heti kolmannen erän alussa pantterit kavensivat tilanteen lukemiin 2-3. Tästä eteenpäin tasoitusta haettiin tiukasti mutta hetkellisesti jahti päättyi pantterien jäähyyn. Alivoima kestettiin hienosti ja joukkueen ollessa täysilukuinen saatiin upea avaus suoraan jäähypenkiltä peliin mukaan tulleen pantterin lapaan! Spurtti täyteen vauhtiin ja kohti vastustajan maalia - tarkka sijoitus maalin perukoille ja kädet kohti kattoa! Peli tasan 3-3. Viimeiset pari minuuttia hurmoksessa ja summerin soidessa lukemat 3-3 ja pistesaldo sarjassa avattu! Tässä ottelussa kentällä oli täysin eri meininki kuin päivän avausottelussa - liikuttiin ja taisteltiin joukkueena upeasti koko ottelu - hienoa pantterit!

Kotiturnaus sujui siis varsin mallikkaasti ja ISO kiitos kuuluu myös pantterivanhemmille osallistumisesta järjestelyihin sekä katsomon kannustusjoukoille tuestanne!

Seuraavan kerran pantterit pelaavat Iittalassa 16.10. Vastaan asettuvat sarjakärjessä porskuttava Pirkat Blue Pirkkalasta sekä KalvKe Hämeenlinnasta.

Muutoin joukkueen suorituksia kannattaa tsekkailla tulospalvelun kautta osoitteesta: https://salibandy.fi/tulospalvelu/242/8293/9129/20... ja muuta kuvallista materiaalia toiminnasta on tarjolla joukkueen Instagramista: https://www.instagram.com/rsspanthers09/

Tässä kolme kertaa viikossa tavoitteellisesti harjoittelevassa joukkueessa on vielä tilaa muutamalle 2009/2010 syntyneelle pelurille. Ota rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtaja Marleenaan (puh. 044 581 4741) jos haluat liittyä mukaan tähän vuonna 2009 syntyneiden panttereiden porukkaan!