P13 sarjapelit Tervakoskella
Julkaistu: 02.11.2021 00.00

13 sarjapelit jatkuivat Tervakosken uudella Delfort areenalla ja puitteet olivatkin hallissa kohdillaan. Panttereilla edessä kolmen pelin tiukka puristus ja porukkaa paikalla mm. loukkaantumisten takia varsin niukasti. Tämä ei kuitenkaan nuoria panttereita tuntunut haittaavan, sillä peliaikaa olisi taas kerran tarjolla varsin runsaasti, kun mukaan saataisiin yhteensä yhdeksän kenttäpelaajaa.

Päivän ensimmäiseen peliin saatiin vastaan TFT Toijalasta ja peli käynnistykin vauhdikkaasti. TFT sai peliin hyvän startin ja eteni erän alkuminuuteilla parin maalin johtoon. Peli aaltoili kentän päästä päähän ja erätauolle siirryttiin tilanteessa 0-2 vastustajille. Toisen erän alkuun pantterit pääsivät paremmin peliin mukaan ja päästiin myös maalin makuun. Pantterit pelissä hyvin mukana mutta vastustaja rokotti tehokkaasti maalin edustalta erän lopussa useampaan otteeseen, joten erätauolle siirryttiin tilanteessa 1-5 TFT:lle. Kolmas erä oli panttereiden tiukkaa painostusta mutta hyvistä tilanteista huolimatta palloa ei vaan saatu toimitettua vastustajan maaliin. Pelin loppulukemat lopulta 1-6 vastustajalle. Tästä pienen venyttelyn jälkeen pelurit siirtyivät katsomon puolelle eväille ja tsekkailemaan muiden joukkueiden pelejä.

Päivän toiseen otteluun vastaan asettui Lasb Hämeenlinnasta. Pantterit jatkoivat siitä mihin edellisessä pelissä jäätiin ja pyöritti peliä pitkiä jaksoja omassa hyökkäyspäädyssä. Pelin ensimmäinen erä hyvin panttereilla hallussa, valitettavasti erän ainokaisesta maalista vastasi Lasb ja erätauolle siirryttiin tilanteessa 0-1 vastustajalle. Pelin toisessa erässä peli edelleen panttereiden hallussa ja pelitilanteet liki täysin vastustajan päädyssä. Mylläkästä huolimatta erä päättyi maalittomana ja tilanne edelleen 0-1 Lasb:lle. Pelin kolmanteen erään saatiin lisää jalkoja kentälle, kun lämmittelyksi pari kiekkopeliä pelannut pantteri saatiin mukaan ryhmään. Kolmannessa erässä prässättiin kovaa ylhäältä, eikä annettu vastustajalle mahdollisuuksia avata peliä omassa päädyssä. Pisimmät hyökkäysjaksot liki parin minuutin mittaisia mutta ei vaan tasoittava maali ota syntyäkseen. Valitettavasti pelin viimeisellä minuutilla Lasb onnistuu yhdestä erän harvoista paikoistaan tekemään vielä yhden osuman ja pelin lopputulos näin ollen 0-2 vastustajalle. Olihan peli – mieletöntä taistelua ja tsemppaamista koko joukkueelta! Ei muuta kuin pukukoppiin pienille venyttelyille ja keräämään virtaa vajaan tunnin päästä alkavaan päivän kolmanteen matsiin.

Päivän kolmannessa pelissä asettui vastaan LeKi Lempäälästä. Panttereilla alla kapealla rosterilla jo pari peliä mutta hienosti jaksettiin roikkua mukana ottelun ensimmäinen erä, vaikka jalka selvästi jo alkoikin painaa. Erätauolle tilanteessa 0-2 vastustajalle. Toisessa erässä LeKi jatkoi pyöritystä ja pelitilanteet pyörivät selkeästi pantteripäädyssä ja oltiin tiukasti puolustuskannalla. LeKi iski erään kolme osumaa ja erätauolle siirryttiin tilanteessa 0-5 vastustajalle. Kolmannessa erässä päivän rasitus alkoi selvästi näkyä ja LeKi vyörytti tilanteita toisensa perään pantterien maalille. Panttereiden veskari venyi pelin tiimellyksessä todella upeisiin haamutorjuntoihin ja oli ehdottomasti pelin työllistetyin pantteri! ihan ei selvitty tällä kertaa kovasta taistelusta huolimatta pelin loppuun asti, vaan vastustaja iski lukemat 0-12 taululle 13 sekuntia ennen täyttä peliaikaa.

Olihan tiukka lauantai. Kovasta yrityksestä huolimatta ei pisteitä saatu plakkariin tästä turnauksesta. Ei muuta kuin lisää treeniä, niin seuraavan kerran kun päästään peleille, ollaan taas valmiimpia haastamaan muut joukkueet!

Muutoin joukkueen suorituksia kannattaa tsekkailla tulospalvelun kautta osoitteesta: https://salibandy.fi/tulospalvelu/242/8293/9129/20... ja muuta kuvallista materiaalia toiminnasta on tarjolla joukkueen Instagramista: https://www.instagram.com/rsspanthers09/

Tässä kolme kertaa viikossa tavoitteellisesti harjoittelevassa joukkueessa on edelleen tilaa muutamalle 2009/2010 syntyneelle pelurille. Ota rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtaja Marleenaan (puh. 044 581 4741) jos haluat liittyä mukaan tähän vuonna 2009 syntyneiden panttereiden porukkaan!