P16 treenien vetäjinä edustuksen miehet!
P16 pojat 2007Julkaistu: 15.11.2022 23.23

P16 treenien vetäjinä edustuksen miehet!

P16 joukkue sai kahtena peräkkäisen maanantaina treenejä vetämään edustuksen miehiä. Joukkue on seuran vanhin juniorijoukkue, joten on tärkeää saada kosketusta edustuksen joukkueeseen ja pelaajiin. P16 joukkueesta toivottavasti ponnistetaan edustuksen riveihin tulevaisuudessa.

Joukkue halusi saada eväitä erityisesti puolustuspelaamiseen ja sitä myös saatiin. Treenit oli suunniteltu juurikin joukkueen toiveiden pohjalta. Myös uusia harjoitteita tehtiin ja kentällä oli vauhtia ja tekemisen meininkiä. Pojat myös kuuntelivat herkällä korvalla (ja hiljaa :D) kun miehet puhuivat. Maalivahti sai opastusta mm. sijoittumisesta ja äänen käytöstä edustuksen maalivahti Janilta. Valmentajat olivat näissä treeneissä enemmänkin tarkkailijoiden roolissa miesten vetäessä treenit alusta loppuun.

"Treenit olivat rennot ja hyvin suunnitellut, ei hokkuspokkus temppuja vaan olennaista tekemistä. Pojat tuntuivat tykkäävän vaikka jonkun verran jännittikin, mikä näkyi pienenä mailanpuristuksena. Vuorovaikutus edareiden ja poikien välillä toimi loistavasti." Näin treenejä kommentoi P16 päävalmentaja Mika Leppä.

Iso kiitos Matias, Teemu, Elias ja Jani koko P16 joukkueelta!