P14 sarjapelit Ylöjärvellä II
Julkaistu: 23.11.2022 06.42

P14 sarjapelejä pelattiin 12.11.2022 toistamiseen Ylöjärven Liikuntakeskuksella. Paikka oli siis viimeistään tässä vaiheessa kaikille jo entuudestaan tuttu. Liikkeelle saatiin varsin passeli rosteri (2+13) nuoria panttereita jahtaamaan kauden avausvoittoa.

Päivän ensimmäiseen peliin saatiin vastaan O2 Jyväskylästä. Mahtoiko jännitystä olla ilmoilla mutta ottelun alussa ei oltu ihan hereillä ja vastustaja rokotti jo heti ensimmäisessä vaihdossa ja iski ottelun avausmaalin. Tästä toivuttiin nopeasti, sillä vain parikymmentä sekuntia myöhemmin pantterit iskee myös avausmaalinsa ja peli tasan 1-1. Oltiin tämän jälkeen hyvin pelissä mukana ja erän puolivälissä siirryttiin johtoon. Toiseen erään siis pantterien 2-1 johdossa. Meno toisessa erässä oli panttereilla vahvaa ja iskettiin pari lisäosumaa vastustajan verkkoon. Erätauolle siirryttiin panttereiden johtaessa peliä lukemin 4-1. O2 tuli kuitenkin viimeiseen erään sähäkästi ja heti erän ensi sekunneilla kavensi numerot lukemiin 4-2. Hetki tästä ja pantterit iskee peliin taas yhden lisäosuman ja lukemat 5-2 panttereille. O2 tiivistää tämän jälkeen peluutustaan ja alkaa hakemaan vimmatusti maaleja ja vyöryttää hyökkäyksiä yksi toisensa jälkeen pantterimaalille. Kun pari minuuttia peliä on jäljellä O2 iskee lukemiksi jo 5-4 ja ottaa aikalisän. Erän viimeisellä minuutilla kolmen maalin johto sulaa lopullisesti, kun O2 tasoittaa lukemiksi 5-5. Pantterit aikalisälle ja viimeiset ohjeet erän loppuun. Pantterit saakin hyvän pyörityksen aikaiseksi mutta voittomaali jää tekemättä ja peli päättyy lukemiin 5-5.

Kopissa on alakuloinen tunnelma, kun hyvin startannut peli kääntyi viimeisessä erässä täysin. Mutta eipä näille mitään mahda, vastustaja teki hienon nousun takamatkasta ja tästä vaan voidaan ottaa oppia tuleviin peleihin.

Päivän toiseen otteluun saatiin sitten vastaan sarjakärki Pirkkalan Pirkat, eli tiukka koitos olisi tiedossa. Ja melkoisen mankelin Pirkat järjestikin – oltiin aika lailla ottavana osapuolena ja ensimmäinen erä olikin melkoista Pirkkojen pyöritystä. Erätauolle siirryttiin lukemissa 0-5 vastustajalle. Myös toinen erä meni selkeästi Pirkkojen komennossa ja erätauon koittaessa lukemat tulostaululla 0-8 vastustajalle. Erätauolla haettiin vielä tsemppiä viimeistä erää ajatellen ja sovittiin, että otetaan se omiin nimiimme. Viimeinen erä olikin panttereilta pelillisesti ottelun paras erä ja molemmat joukkueet iskivät siihen yhden maaliin. Näin ollen summerin soidessa taululla lukemat 1-9 vastustajalle.

Viikonlopun saldona siis kauden avauspisteet tasurista sekä tappio. Voittokin oli jo tarjolla mutta tällä kertaa se vielä jäi ottamatta. Näissä peleissä onnistuttiin ensimmäisen pelin kaksi ensimmäistä erää pelaamaan varsin hyvää salibandyä ja hallitsemaan peliä. Nyt vaan selkeästi tavoitteena saada näitä eriä niputettua putkeen vieläkin useampia, niin eiköhän niitä voittojakin ala tulemaan!

Seuraavat pelit pelataan 27.11.2022 Ylöjärven Liikuntakeskuksella, eli paikka alkaa olemaan jo erittäin tuttu. Vastaan saadaan Ilves Tampereelta ja AC Nokia. Sitä ennen taas tuttuun tapaan pikkasen lisää treeniä ja pantterit lähtee jahtaamaan kauden sarjapelien avausvoittoa.

Joukkueen suoritukset kauden osalta löytyvät perinteiseen tapaan tulospalvelun kautta osoitteesta: https://salibandy.fi/tulospalvelu/239/9631/10364/2... ja muuta kuvallista materiaalia toiminnasta kannattaa käydä tsekkaamassa joukkueen Instagramista: https://instagram.com/rsspanthersp14

Tässä kolme kertaa viikossa tavoitteellisesti harjoittelevassa joukkueessa on edelleen tilaa muutamalle 2009/2010 syntyneelle pelurille. Kannattaa ehdottomasti ottaa rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtaja Marleenaan (puh. 044 581 4741) jos salibandy kiinnostaa ja haluaisit liittyä mukaan tähän vuonna 2009 syntyneiden panttereiden porukkaan!