P14 sarjapelit Ylöjärvellä III
Julkaistu: 09.12.2022 11.51

P14 sarjapelejä pelattiin 27.11.2022 Ylöjärven Liikuntakeskuksella, joka alkaa olemaa melkoisen tuttu paikka, kun jo kolmannen kerran päädyttiin pelaamaan siellä sarjapelejä. Melko mukavasti saatiin taas liikkeelle porukkaa mukaan peleihin ja suht passelilla rosterilla (2+13) nuoria panttereita lähdettiin jahtaamaan kauden avausvoittoa.

Päivän ensimmäiseen peliin saatiin vastaan Ilves Tampereelta. Lataus peliin saatiin kuntoon ja ensimmäisen erän ajan pantterit pelissä hyvin mukana. Panttereilla useita maalintekotilanteita mutta verkon perille palloa ei saatu toimitettua. Erätauolle siirryttiin maalittomassa tasatilanteessa 0-0. Toisessa erässä pantterit terävästi liikkeelle ja heti erän ensimmäisillä minuuteilla pelin avausmaali ja pantterit johtoon. Loppuerä tiukkaa vääntöä molemmilta joukkueilta ilman lisäosumia. Näin ollen peli kahden ensimmäisen erän jälkeen lukemissa 1-0 panttereille. Kolmannen erän alussa oltiin taas hyvällä asenteella liikkeellä ja ensimmäisillä minuuteilla iskettiin taululle lukemat 2-0. Varsin nopeasti tämän jälkeen panttereille jäähy, jonka vastustaja kykeni hyödyntämään ja iski ylivoimamaalin. Lukemat tämän jälkeen 2-1. Heti tämän jälkeen Ilves jatkoi maalitehtailua ja peli tätä kautta tasoihin lukemiin 2-2. Pantterit kuitenkin tsemppasivat hienosti ja melko nopeasti tämän jälkeen iskettiin taas yksi osuma lisää siirryttiin taas johtoon lukemin 3-2. Loppu pelin ajan Ilves painosti armottomasti ja yritti hakea kavennusta. Pantterit kuitenkin kesti paineen ja summerin soidessa lopputilanne 3-2 panttereille!

Fiilis kopissa pelin jälkeen kohdillaan kauden avausvoitosta ja hyvillä mielin päästiin eväille ja seuraamaan muiden joukkueiden otteita ennen päivän toista peliä.

Päivään toiseen otteluun asettui vastaan AC Nokia. Peli alkoi puolin ja toisin tarkalla oman pään pelaamisella. Pantterit taisteli erän alussa hienosti kahden miehen alivoiman eikä antanut vastustajalle mahdollisuutta iskeä ylivoimamaalia. Vasta aivan erän viimeisillä minuuteilla pantterit iski ottelun avausmaalin. Vastustaja ei tästä lannistunut vaan kavensi vain parin minuutin pelin jälkeen lukemiksi 1-1. Näissä lukemissa myös siirryttiin erätauolle. Toisen erän alussa ei oltu pelivalmiina ja vastustaja rokotti heti ensi sekunneilla ja siirtyi 1-2 lukemissa johtoon. Hetkeä myöhemmin pantterit ylivoimalle mutta epäonnekkaan pompun kautta vastustaja pääsi läpiajoon ja iski alivoimamaalin. Lukemat tämän jälkeen 1-3 vastustajalle. Pantterit jatkoi taistelua mutta seuraavan maalin iski taas vastustaja ja lukemat tämän jälkeen 1-4. Hetkeä myöhemmin pantterit jäähylle mutta alivoima toimi taas hienosti ja tällä kertaa saatiin hyvän katkon päätteeksi vielä iskettyä alivoimamaali ja tilanne kaventui lukemiin 2-4. Vastustaja kuitenkin heilutti maaliverkkoa vielä kerran ja erätauolle siirryttiin lukemissa 2-5. Kolmannen erän alussa pantterit taisteli vielä kerran alivoimalla eikä antanut vastustajalle ylivoimamaalia. Aivan erän lopussa vastustaja onnistui vielä pariin otteeseen iskemään pallon panttereiden maaliin ja loppulukemat summerin soidessa 2-7 AC Nokialle.

Viikonlopun saldona kauden avausvoitto ja tappio. Nyt saatiin ensimmäiseen peliin aikaiseksi kolme suht ehjää erää ja lopputulos on sen mukainen. Vaikka pelin viime minuuteilla alettiin puristamaan mailaa, niin kuitenkin maltettiin pelata fiksusti ja varmistaa voitto kotiin. Maalipaikkoja kyllä oli mutta viimeistely ei ollut ihan kohdillaan. Toisenkin pelin aikana taisteltiin loppuun asti kaikissa tilanteissa mutta pikkasen jalka loppui ja vastustaja pääsi ehkä liian helposti pelaamaan tilanteita parhaille maalintekosektoreille ja myös hyödynsi paikkansa. Alivoima pelaaminen oli tässä pelissä kuitenkin timanttisen hyvää!

Seuraavat pelit pelataan 10.12.2022 Lempoisten Liikuntahallilla Lempäälässä. Vastaan saadaan YPA:n ja KyPo:n joukkueet. Sitä ennen taas tuttuun tapaan pikkasen lisää treeniä ja pantterit lähtee taistelemaan tiukasti sarjapisteistä!

Joukkueen suoritukset kauden osalta löytyvät perinteiseen tapaan tulospalvelun kautta osoitteesta: https://salibandy.fi/tulospalvelu/239/9631/10364/2022-2023/sarjataulukko ja muuta kuvallista materiaalia toiminnasta kannattaa käydä tsekkaamassa joukkueen Instagramista: https://instagram.com/rsspanthersp14

Tässä kolme kertaa viikossa tavoitteellisesti harjoittelevassa joukkueessa on edelleen tilaa muutamalle 2009/2010 syntyneelle pelurille. Kannattaa ehdottomasti ottaa rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtaja Marleenaan (puh. 044 581 4741) jos salibandy kiinnostaa ja haluaisit liittyä mukaan tähän vuonna 2009 syntyneiden panttereiden porukkaan!