P14 sarjapelit - kotiturnaus Riihimäellä
Julkaistu: 11.02.2023 16.22

P14 sarjapelejä pelattiin 5.2.2023 Riihimäen Urheilutalolla. Odotettuun kotiturnaukseen saatiin myös suht mukavasti pelureita paikalle, rosterin koko 2+11, jolla lähdettiin jahtaamaan pisteitä kotikatsomon edessä.

Päivän ensimmäiseen peliin saatiin vastaan LeKi Lempäälästä. Pantterit pirteästi mukana pelissä ja varsin vauhdikasta salibandyä tarjoiltiin heti alusta lähtien varsin mukavan kokoiselle 70 henkiselle yleisölle. Ottelun ensimmäisen maalin iski vastustaja ja tämä jäikin erän ainoaksi osumaksi, vaikka molemmilla joukkueilla olikin useita hyviä tilanteita. Erätauolle siirryttiin tilanteessa 0-1 vastustajalle. Toiseen erään pantterit tuli hyvin mukaan peliin ja tämä palkittiin erän puolivälissä ensimmäisellä panttereiden osumalla. Vastustaja iski myös erän viime sekunneilla yhden lisäosuman ja erätauolle siirryttäessä taululla lukemat 1-2. Kolmannen erän alkuun oltiin terävästi liikkeellä ja ensi minuuteilla iskettiin pelin tasoitusosuma. Valitettavasti erän loppupuolella sattui sitten synkempi viiden minuutin jakso, jonka aikana vastustaja nakutti kolme lisäosumaa ja pelin päättyessä taululla lukemat 2-5 vastustajan eduksi. Pelattiin kuitenkin kokonaisuudessaan hyvä peli ja oltiin voittokahinoissa mukana aivan pelin loppuun asti – valitettavasti vastustaja oli tällä kertaa pikkasen terävämpi ja sai näin ollen kuitenkin ansaitun voiton pelistä. Hyvää tekemistä kuitenkin panttereilta läpi ottelun!

Päivän toiseen otteluun asettui vastaan KyPo. Pantterit heti ottelun alusta lähtien kuskin paikalla ja avausosuma iskettiin jo muutaman minuutin pelin jälkeen. Samaa rallattelua jatkettiin koko erä ja iskettiin komeita lisäosumia siihen malliin, että erätauolle siirryttäessä taululla varsin mukavat 4-0 lukemat. Pantterit vyörytti koko toisen erän ajan tilanteita vastustajan maalille ja tästä palkittiin loppuen lopuksi yhdellä maalilla ja erätauolle siirryttiin 5-0 johdossa. Viimeisessä erässä edelleen oltiin selkeästi aloitteellisempi joukkue ja hallittiin pelitilanteita varsin mukavasti. Aivan erän loppu minuuteilla myös vastustaja sai kuparisen rikki ja loppuen lopuksi pantterit pääsivät tuulettamaan ansaittua voittoa 5-1 loppulukemin.

Viikonlopun saldona voitto ja tappio. Molemmissa peleissä nähtiin taisteleva pantterilauma ja varsin mallikasta salibandyä. Peli pysyi pääsääntöisesti hyvin kasassa ja kyettiin tekemään asioita kentällä suunnitelman mukaan. Päivän toisessa pelissä myös kannustettiin äänekkäästi omia ja iloittiin onnistumisista koko joukkueen voimin. Mukava oli myös seurata varsin letkeää menoa toimitsijapöydän ympärillä, missä pantterivanhemmat hoitivat oman leiviskänsä turnausjärjestelyistä erittäin mallikkaasti ja samalla myös hauskaa pitäen – hyvä pantterivanhemmat! Kiitokset pitää myös antaa katsomossa metakkaa pitäneille pantterifaneille, joita olikin molemmissa peleissä erittäin mukavasti paikalla kannustamassa joukkuetta päivän koitoksissa. Kokonaisuudessaan erittäin onnistunut tapahtuma, jossa toivottavasti kaikilla oli hauskaa – joukkueella ainakin oli!

Seuraavat pelit pelataan 12.2.2023, kun sarja jatkuu Hämeenlinnassa Jukolan koululla. Vastaan saadaan Classicin ja LaSB:n joukkueet, eli tiukkoja matseja on tiedossa.

Joukkueen suoritukset kauden osalta löytyvät perinteiseen tapaan tulospalvelun kautta osoitteesta: https://salibandy.fi/tulospalvelu/239/9631/10364/2022-2023/sarjataulukko ja muuta kuvallista materiaalia toiminnasta kannattaa käydä tsekkaamassa joukkueen Instagramista: https://instagram.com/rsspanthersp14

Tässä kolme kertaa viikossa tavoitteellisesti harjoittelevassa joukkueessa on edelleen tilaa muutamalle 2009/2010 syntyneelle pelurille. Kannattaa ehdottomasti ottaa rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtaja Marleenaan (puh. 044 581 4741) jos salibandy kiinnostaa ja haluaisit liittyä mukaan tähän vuonna 2009 syntyneiden panttereiden porukkaan!