P14 kotiturnaus Riihimäellä II
Julkaistu: 25.03.2023 17.29

P14 sarjapelejä pelattiin 11.3.2023 Riihimäen Urheilutalolla. Kotiturnaukseen saatiin myös suht mukavasti pelureita paikalle, rosterin koko päivään lähdettäessä 2+14, jolla lähdettiin jahtaamaan pisteitä kotikatsomon edessä.

Päivän ensimmäiseen peliin saatiin vastaan sarjakakkosena oleva Pirkkalan Pirkat. Pantterit sai otteluun hyvän startin, kun erän alkuminuuteilla iskettiin ottelun ensimmäinen maali. Pirkat ei tästä hätkähtänyt, vaan tasoitti ottelun varsin nopeasti ja siirtyi myös ottelun edetessä 1-3 johtoon ja näissä lukemissa siirryttiin myös erätauolle. Toisessa erässä Pirkat edelleen kuskin paikalla mutta pantterit onnistuivat puolustamaan omaa maalia aivan erän viime minuuteille saakka. Pari jäähyäkin selvitettiin alivoimalla ja näin ollen erätauolle siirryttiin 1-4 tilanteessa vastustajan hyväksi. Kolmannen erän alku taisteltiin vielä mukana pelissä mutta sitten nähtiin valitettavasti sitä jo aiemminkin koettua muutaman minuutin synkkyyttä, kun vastustaja iski kolmeen minuuttiin neljä lisäosumaa. Näin ollen summerin soidessa taululla lukemat 1-9 Pirkoille.

Päivän toiseen otteluun asettui vastaan O2 Jyväskylästä. Startti otteluun ei lähtenyt liikkeelle parhaalla mahdollisella tavalla, kun vastustaja siirtyi ottelussa johtoon panttereiden oman maalin kautta. Tästä takaiskusta kuitenkin toivuttiin ja iskettiin pari maalia ja siirryttiin pelissä johtoon. Erän loppu eteni kuitenkin vastustajan komennossa ja siirryttäessä erätauolle lukemat 2-5 vastustajalle. Toinen erä eteni tasaisissa merkeissä mutta ainoana tilastomerkintänä kirjoihin merkittiin panttereille toinen oma maali. Erätauolle siirryttiin tilanteessa 2-6 vastustajalle. Kolmanteen erään lähdettiin vielä taistelemaan mutta ei saatu aikaiseksi sellaista kiriä kuin toiveissa oli. Molemmille joukkueille tilastoihin merkintänä yhdet maalit ja summerin soidessa pelin lopputuloksena lukemat 3-7 vastustajan eduksi.

Viikonlopun saldona siis pari tappiota. Molemmissa peleissä oli hyvätkin hetkensä mutta paljon jäi matkaan myös oppeja tuleviin koitoksiin. Eipä näitä kuitenkaan kannata liikaa jäädä murehtimaan - ei muuta kuin lisää treeniä ja kovalla tsempillä kohti seuraavia pelejä! Pantterivanhemmat olivat taas kerran loihtineet hienon ottelutapahtuman. Laadukas kasari ja ysäri musiikki pauhasi läpi päivän ja toimitsijapöydän lähistöllä oli koko ajan hyvä meininki. Kiitokset taas kerran pantterivanhemmille tästä arvokkaasta työstä joukkueen eteen! Päivän viimeisen ottelun jälkeen tempaistiin vielä perinteisellä herkkuämpärit jakoon -kikalla / kisailulla ja näytti sieltä Jyväskylän O2:n pelureiden suuntaankin pari ämpärillistä herkkuja lähtevän mukaan kotimatkalle. Yleisöennätystä ei saatu rikottua mutta yritetään sitä uudelleen seuraavan kerran, kun siihen tulee tilaisuus. Kiitokset myös äänekkäille pantterifaneille katsomon suuntaan!

Seuraavat ja samalla sarjakauden viimeiset pelit pelataan 26.3.2023, kun sarja jatkuu Ylöjärven Liikuntakeskuksella. Vastaan saadaan AC Nokian ja Ilveksen joukkueet, eli tiukkoja matseja on tiedossa.

Joukkueen suoritukset kauden osalta löytyvät perinteiseen tapaan tulospalvelun kautta osoitteesta: https://salibandy.fi/tulospalvelu/239/9631/10364/2... ja muuta kuvallista materiaalia toiminnasta kannattaa käydä tsekkaamassa joukkueen Instagramista: https://instagram.com/rsspanthersp14

Tässä kolme kertaa viikossa tavoitteellisesti harjoittelevassa joukkueessa on edelleen tilaa muutamalle 2008/09/2010 syntyneelle pelurille. Kannattaa ehdottomasti ottaa rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtaja Marleenaan (puh. 044 581 4741) jos salibandy kiinnostaa ja haluaisit liittyä mukaan tähän vuonna 2009 syntyneiden panttereiden porukkaan!