P14 sarjapelit Ylöjärvellä IV
Julkaistu: 26.04.2023 06.56

P14 sarjapelejä pelattiin 26.3.2023 Ylöjärven Liikuntakeskuksella, joka alkaa olemaan melkoisen tuttu paikka, kun jo neljännen kerran päädyttiin pelaamaan siellä nyt kauden viimeisiä sarjapelejä. Melko mukavasti saatiin taas liikkeelle porukkaa mukaan ja suht passelilla rosterilla (2+13) päästiin vielä kerran nauttimaan pelaamisesta.

Päivän ensimmäiseen peliin saatiin vastaamme AC Nokia. Vastustaja sai otteluun hyvän startin ja karkasi erän alkuminuuteilla parin maalin johtoon. Pantterit ei kuitenkaan lannistunut, vaan erän edetessä päästiin myös vauhtiin ja tasavajaalla iskettiin pari osumaa ja pelitilanne lukemiin tasan 2-2. Vastustaja pääsi tämän jälkeen vielä kerran rokottamaan ja erätauolle siirryttiin lukemissa 2-3 vastustajalle, vaikka erän lopulla päästiin jauhamaan ylivoimaakin. Toinen erä oli tasaista vääntöä ja erän ainoan maalin iski vastustaja. Näin ollen kolmas erä aloitettiin vastustajan johtaessa peliä lukemin 2-4. Kolmannessa erän alussa selvitettiin alivoima mutta ei toisaalta kyetty paria ylivoimaa hyödyntämään, joten pelin loppulukemat 2-4 vastustajalle.

Päivän toiseen otteluun asettui vastaan Ilves Tampereelta. Peli starttasi panttereiden näkökulmasta hienosti, kun heti pelin alkuun siirryttiin 1-0 johtoon. Vastustaja onnistui kuitenkin erän lopussa tasoittamaan tilanteen ja erätauolle siirryttiin tasatilanteessa 1-1. Toisen erän alussa koitti sitten muutaman minuutin synkkä jakso ja vastustaja rokotti kolme osumaa pantterimaaliin. Pantterit aikalisälle ja tilanteen nollauksen jälkeen uudestaan peliin mukaan. Aikalisä tuotti sen verran tulosta, että melkein välittömästi kavennettiin tilannetta lukemiin 2-4. Vastustaja kuitenkin vastasi erän viimeisestä osumasta ja erätauolle siirryttiin 2-5 tappioasemassa. Kolmanteen erään saatiin hyvä startti ja iskettiin pari osumaa lisää ja peli lukemissa 4-5. Seuraavat pari maalia iski taas vastustaja ja vaikka erän viimeinen osuma kirjattiinkin panttereille, niin pelin lopputulos 5-7 vastustajalle.

Viikonlopun saldona siis pari tappiota. Molemmissa peleissä oli hyvätkin hetkensä mutta ei tällä kertaa valitettavasti onnistuttu kääntämään pelejä meille suotuisaan suuntaan, vaikka yritystä olikin. Pelien jälkeen saatiin vielä syödä kopissa kunnon eväät ennen kotimatkaa, kun joukkueen superkokki oli taikonut taas joukkueelle viimeisen päälle safkat salaatteineen ja muine lisukkeineen tarjolle. Tuloksista huolimatta hyvillä fiiliksillä tämä viimeinen sarjapelireissu saatiin päätökseen ja iloinen puheensorina täytti kopin, kun käytiin vielä porukalla pelitilanteita ja -käänteitä läpi.

Tästä eteenpäin vielä treenaillaan yhdessä, pelataan jokusia harkkamatseja ja päätellään kausi osallistumalla huhtikuun lopulla turnaukseen koko porukan voimin. RSS Panthers P14 kiittää kaikkia menneestä kaudesta – nähdään toivottavasti taas pelikentillä tulevalla kaudella 2023-2024!

Joukkueen suoritukset kauden osalta löytyvät perinteiseen tapaan tulospalvelun kautta osoitteesta: https://salibandy.fi/tulospalvelu/239/9631/10364/2022-2023/sarjataulukko ja muuta kuvallista materiaalia toiminnasta kannattaa käydä tsekkaamassa joukkueen Instagramista: https://instagram.com/rsspanthersp14

Tässä kolme kertaa viikossa tavoitteellisesti harjoittelevassa joukkueessa on edelleen tilaa muutamalle 2009/2010 syntyneelle pelurille. Kannattaa ehdottomasti ottaa rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtaja Marleenaan (puh. 044 581 4741) jos salibandy kiinnostaa ja haluaisit liittyä mukaan tähän vuonna 2009 syntyneiden panttereiden porukkaan!