Panthers P10-11 poikien sarja käynnistyi eilen Nokialla!
P10-11 Pojat 2012/13Julkaistu: 16.10.2022 13.44

Panthers P10-11 poikien sarja käynnistyi eilen Nokialla!

Pojat pelaavat liiton pelejä tänä kautena ensimmäistä kertaa ikinä! Sarjana on Sisä-Suomen P11 alempi haastajasarja. Tässä sarjassa pelataan 4 vst 4 ja käytössä on maalin pienentimet. Kaukalo on myös jonkin verran normaalia pienempi. Joukkueessa pelaa vuosina 2013 ja 2012 syntyneitä poikia.

Näitä ensimmäisiä sarjapelejä oltiin odotettu. Syksyn aikana pojat olivat päässeet jo pelin makuun, kun pelasivat muutaman harkkapelin eritasoisia vastustajia vastaan.

Eilisessä sarjapeliturnauksessa vastassa oli ensin LeKi valkoinen Lempäälästä. Peli oli tasainen ja jännittävä viimeiseen erään saakka. Kolmanteen erään lähdettiin 4-3 tilanteesta ja lopulta viiden viimeisen peliminuutin aikana Pantterit kasvattivat maalieron lukemiin 7-3.

Toisena vastuksena oli TFT Toijalasta. Pelissä oli erikoinen alku, sillä Panthers sai rangaistuslaukauksen, kun peliä oli kulunut vasta 15 sekuntia. Tällä kertaa rankkari ei kuitenkaan onnistunut, vaikka muuten Panthers hallitsi peliä. TFT otti pari jäähyä pelissä ja molemmat jäähyt päättyivät Panthersin maaliin. Peli päättyi lopulta Panthersin eduksi 10-6.

Kotiintuomisina pojilla oli 2 voittoa ja onnistunut turnauspäivä!

Valmennuksellisesti turnaus onnistui hienosti: kokoonpanot olivat onnistuneet ja vaihdot sujuivat ongelmitta. Joukkue pelasi hyvin joukkueena yhteen ja yhtäkään jäähyä ei Pantterit ottaneet itselleen. Jokainen pelaajista pelasi turnauksessa todella hienosti reippaalla mielellä ja suurella motivaatiolla. Peleissä näkyi, että pojat olivat omaksuneet valmennuksen ohjeet hyvin. Tästä on hyvä jatkaa!

Seuraava P10-11 poikien turnaus on Riihimäellä 13.11.2022! Tervetuloa kannustamaan!