Naiset, SS N2D-04

Panthers Naiset - RoPo (Roismalan Ponnistus Sastamala)  8 - 0

Juteinikeskus; Opinkuja 2, 13720 Parola

Pantterinaiset Sisä-Suomen lohkon kärkeen

Sisä-Suomen lohkon 3.turnaus pelattiin Parolan Juteinikeskuksessa 10.11 PIskun vieraana.

Pantterinaisten ensimmäinen peli oli vasta iltapäivällä klo 15 nuorta ja innokasta Happeeta vastaan. Aiempien kausien pelit Happeeta vastaan ovat olleet tasaväkisiä ja vauhdikkaita.

Nyt peliin lähdettiin vahvasti luottaen omaan peliosaamiseen ja pelinhallintaan. Ensimmäisessä erässä verkot saatiin tötterölle, kun Venla teki maalin ajassa 5:49. Toista maalia saatiinkin odottaa erän loppuun asti, kunnes Marian edessä vastustajan puolustus aukeni ja kova laukaisu maaliin (14:55) juuri ennen kuin summeri soi.

Toinen erä myös pelattiin pantterinaisten johtaessa orkesteria. Vastustajilla oli myös tilaisuuksia, mutta laukaukset lensivät kuutamoon ja Nokke ”liimanäppi” taas näytti, mistä hyvät maalivahdit on tehty. Pantterinaisten kolmas maali syntyi, kun Lotta kärkkyi vastustajan maalin läheisyydessä ja syötti suoraan Roosalle maalin eteen ja Roosalta veto maalin pohjan perukoille (28:31). Viimeiselle erätauolle lähdettiin lukemissa 3 – 0 pantterinaisten hyväksi.

Kolmatta erää ehti kulua vain neljä (4) sekuntia, kun Lotta syötti aloituksesta pallon Marialle ja Maria siitä maaliin (30:04) ja vajaata minuuttia myöhemmin Mire kasvatti johtoa Titan syötöstä (31:00). 5-0 tilanteessa Happee otti aikalisän ja saikin pantterinaisten pelin hetkeksi herpaantumaan. Pantterinaisten maalilla Mire puolusti niin, että tuomari määräsi siitä rangaistuslaukauksen (33:44) vastustajalle. Rankkari kuitenkin törmäsi Noken muuriin. Happee pääsi hetkellisesti niskan päälle ja teki kaksi perättäistä maalia (36:06, 37:07).

Siitähän pantterinaiset eivät hätkähtäneet. Peli puolustuksen kautta alkoi purra erän loppuvaiheessa ja pakka oli taas kasassa. Ensin Jylle tykitti (43:38) Ennin syötöstä 6:nnen maalin, 20 sekuntia myöhemmin Ellu syötti Lotalle ja Lotta laukoi (43:58) ja vielä viimeisellä minuutilla Jenni tuikkasi (44:10) maalin. Ottelu päättyi pantterinaisille 8 -2.

Seuraava peli klo 18:00 RoPoa vastaan olikin pantterinaisten juhlaa. Jonski aloitti maali-iloittelun Lotan syötöstä 4:55. Laukauksia viuhui vastustajan maalille ja ensimmäiseen erään saatiin vielä yksi maali, kun Jylle laukoi Titan syötöstä tilanteeksi 2 -0. Seuraavassa erässä pantterinaisten vahva peli jatkui. Mire teki(16:06) maalin Jennin syötöstä ja pari minuuttia myöhemmin Santsa pöllytti (18:19) verkkoa Titan syötöstä ja taas erän loppuun Venla syötti ja Henna viimeisteli (29:56) pantterinaisten viidennen (45) maalin.

Sama tahti jatkui kolmannessa erässä, kun Jylle jatkoi laukaisujaan (33:04) Henna syötöstä, Roosa (39:57) Ellun syötöstä sekä Santsa (43:17) Jennin syötöstä Noken loistavien torjuntojen lisäksi pelin pantterinaisille 8 – 0. Puhtaalla pelillä pantterinaiset nousivat Sisä-Suomen lohkon kärkeen pisteen erolla MIG:iin.

Hienoa oli huomata kuinka rauhallisesti pantterinaiset rakensivat peliään syöttelemällä ja puolustamalla koko ketjun voimalla. Kentälliset olivat tasavahvoja ja kaikille ketjuille tuli myös onnistumisia. Pelattiin rennosti ja hymy huulilla.

Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan turnaukseen, mikä pelataan Tamppi areenalla 1.12.2018. Silloin vastaan asettuvat klo 10:00 isäntäjoukkue SBS Tamppi ja klo 12:00 Gunners. Molemmat joukkueet Tampereelta.

Tulkaa mukaan kannustamaan!

Pantterinaisten tehot 10.11 turnauksessa:

Lotta 1 + 3, Jylle 3 + 0, Jenni 1 + 2, Titta 0 + 3, Maria 2+ 0, Roosa 2 + 0, Mire 2 + 0, Santsa 2 + 0, Henna 1 + 1, Venla 1 + 1, Ellu 0 + 2

Jonski 1 + 0, Enni 0 + 1

Tilastot

8 - 0

RoPo (Roismalan Ponnistus Sastamala)
2 - 03 - 03 - 0
4'MaaliPitkänen Jonna
4'MaalisyöttöRaustola Lotta
14'MaaliRautakoski Julia
14'MaalisyöttöAhola Titta
16'MaaliVanamo Mirella
16'MaalisyöttöKuossari Jenni
18'MaaliEricsson Satu
18'MaalisyöttöAhola Titta
29'MaaliLindberg Henna
29'MaalisyöttöVoivala Venla
33'MaaliRautakoski Julia
33'MaalisyöttöLindberg Henna
39'MaaliLehtonen Roosa
39'MaalisyöttöPullinen Elina
43'MaaliEricsson Satu
43'MaalisyöttöKuossari Jenni