Naiset, SS N2D-04

RoPo (Roismalan Ponnistus Sastamala) - Panthers Naiset   0 - 7

VexVe areena; Ratakatu 5, 38210 Sastamala

Pantterinaisille täydet pisteet Sastamalasta!

Sastamalaan lähdettiin täydellä rosterilla. Mukana olivat kolme maalivahtia Nokke, Sille ja Ida, hyökkääjinä Mire, Henna, Titta, Enni, Lotta, Ella, Jonski, Saara L, Jenni ja Venla sekä pakkeina Santsa, Jylle, Ellu, Roosa, Noora, Emma ja Saara S. Ennen otteluja oli päätetty jo, että kaksi laituria istuu aina yhden erän ja puolustus hoidetaan kolmella pakkiparilla.

Ensimmäinen peli oli vasta iltapäivällä klo 16 ja vastustajana Happee (Jyväskylä). Viime vuoden puolella (10.11) pantterit olivat vahvempia luvuin 8 – 2 ja nyt oli tarkoitus jatkaa samoilla linjoilla. Bussimatka Sastamalaan taisi olla vähän pitkä ja jäsenet vielä kankeina pitkästä istumisesta, kun ensimmäinen erä alkoi tylysti pantterinaisten tappioksi. Peliä ei ollut ehtinyt kulua kuin reilut kaksi minuuttia, kun Happee oli johdossa jo 2 – 0. No, vastustajan maalit meni alkuveryttelyn piikkiin. Kun lihakset oli saatu lämpimiksi, niin pantterinaiset laukoivat kaksi maalia perä jälkeen Happeen verkkoihin. Ensin Venla teki maalin (6:34) Hennan syötöstä ja seuraava maali suoraan aloituksesta Saaran syötästä Noora laukoi (6:55).

Toinen erä oli pallonhallinnallisesti pantterinaisilla, mutta laukaisut eivät vain onnistuneet. Pelattiin liian hätäisesti ja yritettiin tehdä omia ratkaisuja. Hyökkäyspään pyöritykset jäivät vajaiksi. Pantterinaisille tuli yksi jäähykin, mutta onneksi Happee ei pystynyt hyödyntämään tilaisuutta.

Kolmannen erän alkuun saatiin pantterinaisilta vahvaa näyttöä, kun ensin Mire laukoi rystyllä (30:09) verkot tötterölle ja pari minuuttia myöhemmin pahanteossa oli Santsa (32:50): Kummallekin assarina toimi Lotta. Erän loppuosa olikin sitten pantterinaisten voiton varmistelua. Hyvällä puolustuksella saatiin peli kotiin lukemin 4 -2.

Seuraava vastustaja olikin isäntäjoukkue RoPo (Roismalan Ponnistus). Marraskuussa pelatussa ottelussa pantterinaiset olivat parempia 8 -0 tuloksella.

Peli alkoi heti paremmalla jalalla ja ensimmäisen maali syntyikin jo ottelun alussa Emman laukomana (2:21) Jyllen toimiessa assarina. Pallo teki töitä ja ensimmäiseen erään saatiin vielä toinenkin maali, kun Ella laukoin (9:36) Hennan syötöstä reikäpallon verkon pohjalle.

Toinen erä oli ensimmäisen erän toisintoa. Pallollinen peli pantterinaisilla ja kaksi maalia. Ensin Lotta laukoi (14:48) Saara L:n syötöstä ja Henna (29:35) Ellan syötöstä.

Kolmanteen erään oli helppo lähteä 4-0 johtoasemasta. Puolustus toimi ja pallollinen peli olin vastustajan kenttäpuoliskolla. Pantterinaisilla oli paljon tilanteita tehdä maaleja, mutta seuraavaa maalia saatiin odottaa erän puoleen väliin asti, kunnes Mire syötti ja Titta iski (39:48) reikäpallon maaliin. Ja vähän myöhemmin Venla laukoi (41:26) Lotan syötöstä ja Enni viimeisteli (43:55) Venlan syötöstä pantterinaisille luvut 7 – 0.

Otteluissa nähtiin hieno, uusien maalivahtien tuleminen mukaan peleihin. A-tyttöjen Sille torjui yhdeksän kertaa Happee-pelissä ja Ida RoPo-pelin kolmannessa erässä viisi kertaa. Nokke hoiteli RoPo-pelin kaksi ensimmäistä erää vanhalla maalivahdin kokemuksella torjuen neljä kertaa.

Pantterinaisten tehot:

Venla 2 + 1, Lotta 1 + 3, Mire 1 + 1, Henna 1 + 1, Ella 1 + 1, Saara L 0 + 2, Noora 1 +0, Satu 1 + 0, Titta 1 + 0, Emma 1 + 0, Enni 1 + 0, Jylle 0 + 1

Tulostaulukko

Pantterinaisilla on vielä jäljellä kaksi turnausta: 24.2.2019 Spiral halli Tampere (klo 16 PIsku, klo 18 SBT PaPo) ja 16.3.2019 Parkanon urheilutalo (klo12 MIG, klo 15 TiPa)

Tilastot
RoPo (Roismalan Ponnistus Sastamala)

0 - 7

0 - 30 - 10 - 3
2'MaaliKuparinen Emma
2'MaalisyöttöRautakoski Julia
9'MaaliKirjavainen Ella
9'MaalisyöttöLindberg Henna
14'MaaliRaustola Lotta
14'MaalisyöttöLehtonen Saara
29'MaaliLindberg Henna
29'MaalisyöttöKirjavainen Ella
39'MaaliAhola Titta
39'MaalisyöttöVanamo Mirella
41'MaaliVoivala Venla
41'MaalisyöttöRaustola Lotta
43'MaaliSalin Enni
43'MaalisyöttöVoivala Venla