Happee Jyväskylä - Panthers Naiset   1 - 8

Ideapark Lempäälä

Pantterinaiset pistejahdissa IdeaParkissa

2.11 turnaus pidettiin poikkeuksellisesti Idea Park areenalla Lempäälässä.

Klo 10:00 alkoi peli MIGiä vastaan. Ensimmäisenä pääsi laukaisemaan vastustaja ja melkein heti perään Enni (11:53) Emman syötöstä. Panttereiden toisestakin maalista vastasi Enni (18:02) Jonskin toimiessa assarina ja kolmannesta maalista Roosa (24:33). Peli eteni rinta rinnan toisen erän puoleen väliin asti, kunnes Jonski sai viisiminuuttisen (26:36) korkeasta mailasta ja siitä alkoi pantterinaisten alamäki. Alivoima-tilanteessa vastustaja rokotti kolmella maalilla toisessa erässä ja kolmanteen erään lähdettiin 3- 6 tappioasemasta ja alivoimalla.

Peli oli jo henkisesti menetetty, kun vastustaja teki heti kolmannen erän alkuun ylivoiman aikana vielä seitsemännen maalinsa (neljäs YV-maali) ja kun tiedettiin, että MIG on vahva puolustuksessa ja nopea liikkeissään, niin eroa oli vaikea kuroa umpeen ja mikä olisi vaatinut pantterinaisilta täydellistä pelaamista viimeisten minuuttien aikana. Titta teki (36:03) vielä Roosan syötöstä yhden maalin ja ennen loppusummeria vastustaja teki vielä kaksi maalia, joista toinen tyhjään maaliin. Peli päättyi pantterinaisten tappioksi 4 -9. Tiedetään ainakin mitä seuraavien treenien aikana harjoitellaan – AV pelaamista ja puolustamista.

Ensimmäisestä pelistä sisuuntuneena oli Happeeta vastaan jo aivan toinen pantterinaisten joukkue. Alku oli vähän nihkeätä eikä saatu peliä rullaamaan, mutta sitten kun ensimmäinen maali saatiin aikaiseksi 11:57 Roosan toimiessa kapellimestarina ja Milla assarina,niin peli lähti kulkemaan. Seuraava maali heti aloituksesta Millan laukaistessa (12:10) verkot tötterölle ja hetken päästä Riikan syötöstä Roosa (12:52) taas heilutteli verkkoja. Erätauolle päästiin mukavassa kahden maalin johtoasemassa.

Toinen erä junnattiin vähän paikallaan ja peli oli nihkeää kummallakin joukkueella, mutta Roosa teki hattutempun ajassa 17:08 Riikan syötöstä ja johto oli tässä vaiheessa jo vakuuttava.

Kolmas erä olikin sitten jo pelin varmistelua pantterinaisille. Ensin Titta (34:08) teki maalin ja muutamia sekunteja myöhemmin Sele (34:29) Miren syötöstä. Ja kolmannen erän jälkimmäisellä puoliskolla Enni (41:50) taas niittasi Jemen syötöstä ja Milla (43:32) vielä tyhjään maaliin pantterinaisille voittolukemat 1-8.

Pantterinaisten tehot: Roosa 4 +1,Enni 3 +0,Milla 2 + 1, Titta 2 + 0, Riikka 0 + 2, Jenni 1 +0, Mire 0+ 1, Jeme0+1 ja Jonski 0 + 1.

Pantterinaiset ovat tällä hetkellä sarjataulukossa kolmantena Steelers II:n kanssa tasapisteissä.

Seuraava turnaus onkin sitten Jyväskylässä Killerin liikuntakeskuksessa 23.11, jolloin vastustajina Happee klo 13:00 ja SBS Tamppi klo 16:00. Tervetuloa mukaan kannustamaan! Linja-autoon kyllä mahtuu.

Tilastot
Happee Jyväskylä

1 - 8

1 - 30 - 10 - 4
11'MaaliLehtonen Roosa
11'MaalisyöttöKivinen Milla
12'MaaliKivinen Milla
12'MaaliLehtonen Roosa
12'MaalisyöttöRuokolainen Riikka
17'MaaliLehtonen Roosa
17'MaalisyöttöRuokolainen Riikka
34'MaaliAhola Titta
34'MaaliSelenius Jenni
34'MaalisyöttöVanamo Mirella
41'MaaliSalin Enni
41'MaalisyöttöWuori Jemina
43'MaaliKivinen Milla