Naiset, N2D19

SBT Tamppi Tampere - Panthers Naiset   1 - 5

Killerin liikuntakeskus Sykeraitti t Jyväskylä

Pantterinaisille täydet pisteet Killeristä

Pantterinaisten ensimmäinen peli Jyväskylässä Killerin liikuntakeskuksessa klo 13:00 oli Sisä-Suomen lohkon jumboa, Happeeta vastaan.

Peli alkoi huonojen tähtien alla, kun vastustaja teki ensimmäisen maalinsa, kun peliä oli pelattu vasta 53 sekuntia ja Tinke otti jäähyn (7:51), mutta kuinkas ollakaan tehokaksikko Jonski ja Noora teki panttereille tasoittavan alivoimamaalin. Palloa pyöriteltiin, mutta ei saatu kunnon vetoja aikaiseksi. Ennen erän loppua Milla laukoi (13:12) Roosan syötöstä vielä johdon pantterinaisille.

Toinen erä olikin pelkkää tahkomista ja mikään ei oikein onnistunut. Kamppailu oli tasaväkistä. Jeme sai kuitenkin väännettyä (15:20) maalin Jonskin toimiessa assarina. Maali jäikin erän ainokaiseksi.

Kolmannen erän alkuun vastustaja pääsi taas yllättämään ja teki maalin suoraan aloitussyötöstä. Roosa sai mahdollisuuden heti kuitata, kun erotuomari nosti kädet nyrkissä pään päälle ristiin rangaistuslaukauksen merkiksi. Rangaistuslaukaus valitettavasti epäonnistui ja hetkeä myöhemmin vastustaja tasoitti pelin 3-3:een. Kauan se ilo ei kestänyt, kun Titta laukoi (33:23) Tinken syötöstä pantterinaiset uudelleen johtoon.

Peli oli edelleen hyvin väkinäistä eikä kolmanteen erään mahtunut juurikaan mitään dramatiikkaa.Kun Happee sai erän lopussa rangaistuksen kädellä tai käsivarrella pelaamisesta, otti pantterinvalmennus välittömästi aikalisän ylivoimakuvioiden hiomista varten. Aikalisästä ehti kulua vajaa minuutti, kun Jonski rankaisi jälleen Nooran syötöstä pelin lopputulokseksi 5-3.

Ekan pelin keskittymisvaikeudet olivat kuin pois pyyhkäisty, kun pantterinaiset kohtasivat turnauksen toisessa pelissä lohkon kärkijoukkueen Tampin. Jonski näytti heti alussa pantterinaisten vaarallisuuden ja teki ensimmäisen maalinsa (00:28) melkein heti erotuomarin pillin vihellyksestä. Assarina toimi Enni. Ensimmäisen erän pallollinen peli oli selkeästi panttereilla ja laukauksiakin vedettiin, mutta hieman ohi maalin tai suoraan maalivahdin syliin.

Toisessa erässä pantterinaiset saivat uuden vaihteen päälle ja alkoi kolmen maalin peräkkäinen ilotulitus. Ensin Ella kuittasi (17:00) Miren syötöstä peli 2 - 0:aan. Kolmannesta maalista vastasi Henna(20:27) ja neljännestä Milla (21:54) assarinaan Roosa. Tämän jälkeen vastustaja otti aikalisän, mikä heidän kannaltaan ei kuitenkaan tuottanut tulosta, vaan erän loppuun Lotta laukoi (29:38) Ennin syötöstä tilanteeksi 5-0 pantterinaisten hyväksi.

Kolmas erä olikin sitten jo pelin varmistelua. Yksi jäähy otetiin väärästä vaihdosta, mutta alivoimalla puolustus kuitenkin piti. Vastustaja teki ainokaisensa kolmannen erän lopussa ja peli päättyi pantterinaisille selkeään 5-1 voittoon. Kotiin tuliaiseksi neljä pistettä ja Sisä-Suomen lohkon kakkokseksi.

Päivän tehot: Jonski 3 +1, Milla 2+ 0, Enni 0 + 2, Noora 0 + 2, Roosa 0 + 2, Ella 1+ 0, Titta 1 + 0, Jeme 1 +0, Lotta 1 + 0, Henna 1 + 0, Mire 0 + 1 ja Tinke 0 + 1.

Seuraava pantterinaisten turnaus pelataan Nummikeskuksessa Hämeenlinnassa 14.12.2019, jolloin vastaan asettuvat klo 14:30 Gunners ja klo 17:30 MiG. Kummatkin joukkueet Tampereelta. Otteluihin vapaa pääsy! Muista ehjät sukat, sillä Nummikeskuksessa pitää olla sukkasillaan.

Tervetuloa kannustamaan pantterinaisia Nummikeskukseen ja vielä illalla pantterimiehiä U-talolle kotiotteluun klo 19:00, jolloin vieraaksi saapuu KalvKe Iittalasta.

Tilastot
SBT Tamppi Tampere

1 - 5

0 - 10 - 41 - 0
0'MaaliPitkänen Jonna
0'MaalisyöttöSalin Enni
17'MaaliKirjavainen Ella
17'MaalisyöttöVanamo Mirella
20'MaaliHakala Henna
21'MaaliKivinen Milla
21'MaalisyöttöLehtonen Roosa
29'MaaliKuparinen Lotta
37'Jäähy: 2minKirjavainen Ella