Säbämestarikoulutus U-talolla 29.8.2020
Julkaistu: 05.08.2020 00.00

Säbämestarikoulutus U-talolla 29.8.2020

Säbämestarikoulutus on Salibandyliiton ensimmäinen koulutus ohjaaja- ja valmentajakoulutuksesta innostuneille. Koulutus on ensisijaisesti tarkoitettu kerhojen ohjaajille ja F-G-ikäisten joukkueiden valmentajille (mutta ei tee pahaa kokeneemmille valmentajillekkaan).

Säbämestarikoulutus on neljän tunnin koulutuskokonaisuus, mikä sisältää kaksi tuntia teoriaa ja kaksi tuntia käytäntöä. Teoriaosuudessa käydään läpi muun muassa tärkeitä huomioitavia asioita lasten ohjaamisessa ja ohjaustunnin rakennetta. – Ohjaajan tärkein tehtävä on olla tappamatta lapsen innostusta, kiteyttää huippu-urheilujohtaja Jarkko Rantala. Käytäntö painottuu monipuolisen ohjaustunnin rakentamiseen ja harjoitusten organisointiin- paljon toimintaa, ei jonoja- periaatteella.

Säbämestarikoulutus järjestetään pantterilaisille Riihimäen Urheilutalon neukkarissa ja salissa 29.8.2020 klo 9 - 13. Kouluttajana toimii Elina Anttonen Salibandyliitosta. Näytevalmennusjoukkueena toimii RSS Panthersin 06 joukkue.

Koulutus on pakollinen kaikille RSS Panthersin juniorijoukkueissa työskenteleville valmentajille/ apuvalmentajille, joilla ei ole mitään virallista valmennuskoulutusta. Seura maksaa koulutuksen.

Ilmoittautumiset Suomisportin kautta säbämestarikoulutukseen tästä linkistä https://www.suomisport.fi/events/abb6b482-51d3-40e5-bc45-b608dda18fb4

TERVETULOA!!

Seuran uusimmat