P14 kesäleiri Urheilutalolla
Julkaistu: 01.07.2022 18.53

P14 kesäleiri Urheilutalolla

Tulevalla 2022-2023 kaudella P14 sarjaa pelaavat pantterit päättivät kuluvan salibandykauden kolmen päivän kesäleiriin Riihimäen Urheilupuiston ympäristössä. Paikalle saatiin varsin mukavasti väkeä, kun parhaillaan 16 pantteria osallistui aktiivisesti leiripäivien ohjelmaan. Päivien runko mukaili hyvin pitkälti samaa kaavaa ja ne pitivät sisällään varsin passelin annoksen liikunnallista tekemistä. Perussettiin kuului aamupäivän aikana alkulämmöt Urheilutalon lähimaastossa, lajiharjoitus salissa ja siihen päälle makoisa leirilounas. Leirilounaan päälle oli tarjolla hieman omaa vapaa-aikaa, jonka aikana porukka kiersi läheistä frisbeegolfrataa tai kikkaili koripallokentällä. Iltapäivästä tarjolla oli mm. oman pelin havainnointia videotreenien muodossa sekä urheilijanuorukaisille tärkeää puhetta ravintoon ja lihashuoltoon liittyvistä asioista. Tähän päälle sitten vielä Urheilupuiston tekonurmella tiukat ultimate pelit liitokiekolla ja loppuverryttelyt, niin päivät olivat pulkassa.

Nuoret pantterit olivat erittäin aktiivisesti mukana tekemisessä ja harjoitteet tuntuivat maistuvan kaikille niin salissa kuin ulkonakin. Kelit olivat myös kohdillaan, kun aurinko paistoi koko leirin ajan liki pilvettömältä taivaalta. Kuuden tunnin mittaiset päivät kuluivat kuin siivillä ja tylsää ei varmasti ollut kenelläkään. Kun päivän päätteeksi vihellettiin peli poikki, niin tämän jälkeen oli helppoa jatkaa matkaa pari sataa metriä kohti maauimalaa, jonne joka päivänä näyttikin useampi vesipeto löytävän vielä tiensä vilvoittelemaan päivän treenien jälkeen.

P14 joukkue jää kesäleirin jälkeen ansaitulle kesälomalle ja kunhan saadaan lopulliset salivuorot tietoon, niin voidaan ryhtyä vielä tarkemmin suunnittelemaan tekemisiä kaudelle 2022-2023. Leiristä jäi toivottavasti kaikille osallistujille hyviä muistoja ja tarinoita kerrottavaksi. Erityiskiitokset jojo Marleenalle organisoinnista ja rahastonhoitaja-superkokki Sirjalle maittavista leirilounaista! Kuvallista materiaalia mm. kesäleiristä ja muusta toiminnasta on tarjolla joukkueen Instagramissa: https://www.instagram.com/rsspanthersp14/

Tässä tavoitteellisesti harjoittelevassa joukkueessa on edelleen tilaa muutamalle 2009/2010 syntyneelle pelurille. Ota rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtaja Marleenaan (puh. 044 581 4741) jos haluat liittyä mukaan tähän vuonna 2009 syntyneiden panttereiden porukkaan!