P13 Extra-päivässä urheilutalolla
RSS PanthersJulkaistu: 16.05.2022 11.50

P13 Extra-päivässä urheilutalolla

Riihimäen Urheilupuistossa järjestettiin 14.5.2022 erityisryhmien extra-päivä, jossa lapset ja nuoret pääsivät matalla kynnyksellä tutustumaan erilaisiin urheilu- ja liikuntamuotoihin. Asiasta kiinnostuneille tapahtumasta löytyy lisää infoa Aamupostin uutisesta (www.aamuposti.fi/paikalliset /4588659).

Panttereista paikalla oli ryhmä innokkaita P13-joukkueen pelureita tutustuttamassa lajista kiinnostuneita salibandyn saloihin. Urheilutalon sisälle rakennettiin pieni kaukalo, missä pääsi kokeilemaan ohjatusti mm. pujottelua tekniikkaradalla, pienpeliä ja myös vetelyä veskareille, joka olikin erityisen suosittu juttu. Pantteripoikien lisäksi seuran maskotti Panu Pantteri oli rohkaisemassa erityisesti pienimpiä osallistujia tulemaan mukaan rohkeasti kokeilemaan kuinka kikat onnistuvat.

Pojat hoitivat oman tonttinsa tapahtuman vetämisessä enemmän kuin hienosti eikä taustajoukkojen juurikaan tarvinnut ohjauskuvioihin puuttua. Pelikentällä oli päivän mittaan mukavasti säpinää, kun isommat ja pienemmätkin lapset sekä nuoret kävivät testailemassa omia taitojaan yhdessä panttereiden kanssa.

Ohjauksen lisäksi pantterit ehtivät toki itsekin kokeilemaan erilaisia muita lajiesittelyjä, joita tapahtumasta löytyi varsin mukavasti ja aika ajoin pantteripelipaitoja näkyikin mm. heittämässä voltteja temppuradalla sekä pelaamassa sisäcurlingia isommalla ja pienemmälläkin pelialustalla. Isot kiitokset jojo Marleenalle organisoinnista sekä joukkueen aktiivisille pelureille mukana olosta! Tämä jos mikä oli tärkeää duunia hyvään tarkoitukseen!