Pantterinaiset Jyväskylässä - voitto ja tappio
Julkaistu: 18.10.2022 20.40

Ensimmäinen peli Jyväskylässä päättyi hienosti pantterinaisten voittoon SB Vantaan jäädessä jalkoihin. Ensimmäisen erän jälkeen peli oli tasan 2-2, mutta heti toisen erän alkuun Enni laukoi johtomaalin (3- 2) Ida-Marian syötöstä ja sen jälkeen etuasema vain vahvistui. Ensin maalasi Roosa (4 -2), sen jälkeen Essi Jemen syötöstä (5- 2), Veera Tinken syötöstä tilanteeseen 6-3 ja loppusilauksen teki Ida-Maria (7- 3) Ennin syötöstä.

Tehot: Enni 2 + 1, Ida-Maria 2 +1, Essi 1+1, Roosa 1+0, Veera 1+0, Tinke 0+2, Jeme 0+1

Toinen peli olikin siten haasteellinen, kun vastaan asettui SB-PRO II, jossa viime kaudella F-liigaa pelanneet naiset Elina ja Karoliina Kujala sekä Jaana Lirkki heiluttivat tahtipuikkoa. Ensimmäinen erä pyristeltiinkin hyvin vastaan ja toiseen erään lähdettiin altavastaajana 2-0 tilanteesta. Ja tilanne jatkui pantterinaisisille nollilla aina pelin viimeisille minuuteilla asti, kunnes Enni sai lauottua reijän umpeen. Ottelu päättyi SB-PRO II:n hyväksi 6-1.