P14 sarjapelit Hämeenkoskella
Julkaistu: 27.10.2022 06.19

P14 sarjapelit jatkuivat lauantaina 15.10.2022 ja näin ollen syyslomat käynnistettiin joukkueen toimesta Hämeenkosken Koskihallilla. Mukaan saatiin osittain syyslomasta johtuen kapeahko rosteri (2+11) pelureita. Mutta kuten yleensäkin, niin tämä ei menoa haitannut ja takasi vain enemmän peliaikaa per peluri.

Päivän ensimmäiseen peliin saatiin vastaan Classic Tampereelta. Peli käynnistyi vauhdikkaasti ja paikkoja maalintekoon oli molemmilla joukkueilla. Ensimmäisen maalin iski kuitenkin vastustaja erän puolessa välissä. Myöhemmin erän loppu puolella panttereille ylivoima mutta hyvästä pyörityksestä huolimatta maalitiliä ei kyetty avaamaan. Erätauolle siirryttiin 0-1 tilanteessa. Toisen erän alkuun vastustaja pääsi iskemään yhden lisäosuman. Pantterit kuitenkin hyvin pelissä mukana ja paikkoja maalintekoon oli meilläkin. Aivan erän loppupuolella vastustaja iski vielä yhden maalin ja näin ollen erätauolle siirryttiin lukemissa 0-3. Kolmannen erän alkupuolella selvitettiin alivoimatilanne mutta melko nopeasti tämän jälkeen vastustaja teki yhden lisämaalin. Hetki tämän jälkeen myös pantterit tekivät ensimmäinen maalinsa. Joukkue tsemppasi loppuun asti ja haki lisäosumia mutta erän viimeisillä minuuteilla viimeisen maalin iski vastustaja ylivoimalla. Summerin soidessa taululla lukemat 1-5 vastustajalle. Tiukan pelin jälkeen otettiin vielä nopeat puheet kopissa ja tämän jälkeen pelurit siirtyivät katsomoon eväille ja muiden joukkueiden pelejä seuraamaan.

Päivän toiseen otteluun vastaan asettui LASB Lammilta. Pantterit lähtivät päivän toiseen otteluun hyvällä asenteella ja se näkyi läpi ottelun kentällä. Ensimmäinen erä meni puolin ja toisin tunnustellen ja erätauolle siirryttiin 0-0 lukemissa. Aivan toisen erän alkuun saatiin iskettyä vastustajan selän taakse avausmaali. Vastustaja kuittasi tämän kuitenkin nopeasti iskemällä pari maalia ja lukemat tämän jälkeen 1-2. Hetki tämän jälkeen ja pantterit taas asialla ja lukemat 2-2. Erän viimeisillä minuuteilla vastustaja onnistui vielä pariin otteeseen maalinteossa ja erätauolle siirryttäessä lukemat 2-4 vastustajalle. Viimeiseen erään lähdettiin hyvällä sykkeellä mutta valitettavasti erän avausmaalista vastasi LASB. Loppuun asti tsempattiin mutta se ei kuitenkaan tuottanut panttereille lisämaaleja. Pelin viimeisen iski vastustaja ylivoimalla ja pelin päättyessä lukemat 2-6 vastustajalle.

Viikonlopun saldona siis pari tappiota ja kauden ensimmäinen sarjapelivoitto antaa vieläkin odottaa itseään. Erittäin hyvällä asenteella pelattiin taas molemmat ottelut loppuun asti ja tsempattiin omia joukkuekavereita hienosti. Tällä meiningillä niitä voittojakin varmasti tulee kauden edetessä, se on varma!

Seuraavat pelit ovat 12.11.2022 Ylöjärven Liikuntakeskuksella. Vastaan asettuvat O2 Jyväskylästä ja Pirkat Pirkkalasta. Syyslomallakin treenattiin, tosin hieman erilaisilla painopisteillä kuin normaalisti ja ennätettiin mm. fiilistelemään yhteistreenit vanhempien kanssa ja ottamaan pientä peliäkin yhdessä. Nyt kun loma on takana, niin parin viikon ajan keskitytään treenaamaan kovaa ja hiomaan kuvioita kohdilleen tuleviin sarjapeleihin.

Joukkueen suoritukset kauden osalta löytyvät perinteiseen tapaan tulospalvelun kautta osoitteesta: https://salibandy.fi/tulospalvelu/239/9631/10364/2022-2023/sarjataulukko ja muuta kuvallista materiaalia toiminnasta kannattaa käydä tsekkaamassa joukkueen Instagramista: https://instagram.com/rsspanthersp14

Tässä kolme kertaa viikossa tavoitteellisesti harjoittelevassa joukkueessa on edelleen tilaa muutamalle 2009/2010 syntyneelle pelurille. Kannattaa ehdottomasti ottaa rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtaja Marleenaan (puh. 044 581 4741) jos salibandy kiinnostaa ja haluaisit liittyä mukaan tähän vuonna 2009 syntyneiden panttereiden porukkaan!