SuomenCup - voitto ÅIF:stä!
Julkaistu: 11.11.2022 13.45

6 PARHAAN JOUKKOON!

ÅIF taipuu Pantterin käsittelyssä jatkoaikatrillerin jälkeen! Kiitos huikealle yli 300-päiselle kotiyleisölle😍

Ottelun ensimmäinen erä oli täysin Panttereiden. 1-0 lukemat iski taululle Matias Kulhoranta tolpan kautta pakkipari Roope Grönholmin syötöstä. 2-0 maalin naulasi yläkulmaan Toivo Pekonen Timi Aholan syötöstä ja erän viimeisen iski jälleen Pekonen, tällä kertaa Nico Matilaisen syötöstä.

Toinen erä oli tasaista vääntöä, mutta erän ainoat maalit teki ÅIF. Toisen erän jälkeen tilanne 3-2 Panttereille.

Kolmas erä olikin sitten salibandyä parhaimmillaan. Pantterit sai 2+2 minuutin jäähyn, jonka aikana ÅIF naulasi kahdesti. Kotijoukkue tuli kuitenkin tasoihin kun Niko Intke torjui pallon Mikko Turpeiselle joka laukoi pallon vastustamattomasti maalin yläkulmaan. Kaksi minuuttia ennen loppua ÅIF pisti pallon maaliin ja tilanne 4-5 vieraille. Näin ollen riihimäkeläisten oli pakko ottaa maalivahti pois, ja ajassa 59:19 kuudella viittä vastaan Pekonen tarjoili pallon Teemu Metsälälle keskelle ja Metsälä laukoi pallon ohi ÅIFin maalivahdin.

Jatkoajalle lähdettiin 5-5 tasatilanteessa ja jatkoaika ehti vanheta noin viisi minuuttia, kun Ahola antoi pallon Matilaiselle laitaan, joka toimitti pallon maalivahdin jalkojen välistä maaliin!

Pantterit etenee näin ollen Suomen cupin 16 parhaan joukkoon, seuraavalla kierroksella mukaan astuvat myös F-liigan joukkueet, joten parhaimmassa/pahimmassa tapauksessa vastus voi tulla akselilta Classic-Nokian KRP-LASB.

Pantteriviitalla palkittiin hienosti ykkösen sentterin paikalla pelannut Elias Lehto!