Edarin paluu voittokantaan!
Julkaistu: 26.11.2022 21.08

Paluu voittokantaan💪

Pantterit kaataa Hatsinan alkuvaikeuksien jälkeen 7-3. Tänään ei nähty terävintä Pantteria mutta kolme pistettä otetaan silti ilomielin vastaan!

Hatsina teki ottelun kaksi ensimmäistä maalia, ja tilanne oli 0-2 kun peliä oli pelattu hieman yli 17 minuttia. Pantterit iski kuitenkin yhdessä minuutissa ja seitsemässä sekunnissa erän loppuun kolme maalia, ja näin ensimmäinen erä Panttereille. Ensimmäisen erän maalintekijät Joni Salonen, Mikael Mäkelä ja Teemu Metsälä. Syötöt Nico Matilaiselle, Toivo Pekoselle ja Matias Kulhorannalle.

Toisessa erässä nähtiin hieman varovaisempaa peliä. Pantterit aloitti kuitenkin maalinteon kun Kulhoranta nousi laidalta ja laittoi pallon riman alle, syötön tarjoili Metsälä. Pantterien maalin jälkeen Hatsina osui kerran, ja erän loppuun Pantterit kuittasivat kun Mikko Turpeinen laittoi pallon maaliin Teemu Metsälän syötöstä. Tilanne 5-3.

Vaikka Hatsina ei saanutkaan palloa maaliin, kolmas erä oli Panttereiden heikoin. Erää pelattiin pitkään maaleitta, mutta erän ensimmäisen iski alivoimalla Salonen Marcus Matilaisen hienon taistelun päätteeksi. Ottelun lopussa Hatsina otti maalivahdin pois ja Metsälä osui tyhjiin Pekosen katkon jälkeen.

Pantteriviitalla palkittiin hyvin taistellut Roope Grönholm!

Yleisöä oli jälleen yli 250, eli kiitos siitä😍 Otteluita jatketaan ensi lauantaina kotona kun sarjan kärkipaikoilla keikkuva Soittorasia saapuu Urheilutalolle!