P14 sarjapelit Lempäälässä
Julkaistu: 21.12.2022 06.38

P14 sarjapelejä pelattiin 10.12.2022 Lempoisten Liikuntahallilla. Tällä kertaa matkaan startattiin liki pienimmällä mahdollisella rosterilla (2+10) nuoria panttereita – peliaikaa olisi kaikille tarjolla siis varsin runsaasti.

Päivän ensimmäiseen peliin saatiin vastaan YPA Ylöjärveltä. Pelisuunnitelma oli kaikille selvä ja sitä lähdettiin toteuttamaan. Ensimmäinen erä tarkkaa pelaamista molemmilta joukkueilta. Ensimmäisen ja erän ainoan maalin iski kuitenkin vastustaja. Erätauolle siirryttiin siis vastustajan johtaessa lukemin 0-1. Toisen erän alkuun pantterit sai heti hyvän painostuksen vastustajan kenttäpäätyyn ja nähtiin myös panttereiden ensimmäinen maali. Erä kokonaisuudessaan hyvää peliä ja tilanteita oli kentän molemmissa päädyissä. Lukemat erätauolle siirryttäessä tasan 1-1. Kolmannen erän keskivaiheilla koettiin kentällä panttereiden näkökulmasta muutama synkempi jakso, joista vastustaja iski useamman maalin pantteriverkkoon. Loppuun päästiin vielä ylivoimalle mutta maalia ei valitettavasti saatu enää tästä erikoistilanteesta tehtyä. Summerin soidessa lukemat 1-5 YPA:lle.

Reilut kaksi erää saatiin pelattua niin kuin oli suunnitelmissa, joten tappio taputeltiin nopeasti historiankirjoihin ja ryhdyttiin keskittymään päivän toiseen otteluun.

Päivän toiseen otteluun asettui vastaan KyPo. Pantterit pelin alussa selkeästi kuskin paikalla ja hyökkäykset vyöryivät vastustajan maalille. Ylivoimaa päästiin pelaamaan, kun vastustaja otti 2+2 minuutin jäähyn. Ensimmäinen kakkonen hyödynnettiin ja tehtiin pelin avausmaali. Toisen kakkosen vastustaja sai hoidettua ja valitettavan nopsaan sen jälkeen pääsi myös maalin makuun. Tämän jälkeen pantterit iski erän loppuun vielä pari lisäosumaa ja erätauolle siirryttiin panttereiden johtaessa peliä lukemin 3-1. Toisen erän alkuun vastustaja tuli kehiin aivan eri asenteella ja nakutti viiteen minuuttiin kolme lisäosumaa ja siirtyi ensimmäistä kertaa pelissä johtoon. Erän loppua kohti pantterit sai taas juonesta kiinni ja iskettiin pari maalia lisää. Erätauolle siirryttiin lukemissa 5-4. Kolmannessa erässä paikkoja oli molemmilla joukkueilla mutta valitettavasti sen ainokaisen iski vastustaja ja näin ollen pelin lopputulos 5-5 panttereiden loppuhetkien myllytyksestä huolimatta.

Viikonlopun saldona siis karvas tasapeli ja tappio. Suurin osa peleistä pelattiin varsin hyvää salibandyä mutta valitettavasti niitä pelin synkkiä hetkiä vielä pääsee tapahtumaan turhan usein. Peli-ilme kuitenkin vahvasti positiivinen ja molemmissa peleissä annettiin kentälle kaikkemme mitä irti lähti. Erityisen hyvin toimi avauspelaaminen, mihin näissä peleissä yritettiinkin kiinnittää huomiota.

Seuraavat pelit pelataan vasta vuodenvaihteen jälkeen 8.1.2023, yllätys yllätys, Ylöjärven Liikuntakeskuksella. Vastaan saadaan Steelersin ja O2/Happeen joukkueet. Sitä ennen lyhyt lomailu, tiukkaa treeniä ja taas lähdetään taistelemaan tiukasti voitoista!

Joukkueen suoritukset kauden osalta löytyvät perinteiseen tapaan tulospalvelun kautta osoitteesta: https://salibandy.fi/tulospalvelu/239/9631/10364/2022-2023/sarjataulukko ja muuta kuvallista materiaalia toiminnasta kannattaa käydä tsekkaamassa joukkueen Instagramista: https://instagram.com/rsspanthersp14

Tässä kolme kertaa viikossa tavoitteellisesti harjoittelevassa joukkueessa on edelleen tilaa muutamalle 2009/2010 syntyneelle pelurille. Kannattaa ehdottomasti ottaa rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtaja Marleenaan (puh. 044 581 4741) jos salibandy kiinnostaa ja haluaisit liittyä mukaan tähän vuonna 2009 syntyneiden panttereiden poru kkaan!