P15 kohti kautta 2023 - 2024
P15 pojat 2009/2010Julkaistu: 06.06.2023 16.16

P15 kohti kautta 2023 - 2024

Taas ollaan uuden äärellä ja P15 joukkueen matka kohti tulevaa kautta on käynnistynyt. Toukokuun lopulla startattiin uusi kausi ja tarkoitus on harrastaa kesän aikana monipuolisesti juoksua eri puolilla Riihimäkeä – pururatoja ja lenkkimaastoja täältä kyllä löytyy. Tasapainottelua, koordinaatiota, juoksutekniikkaa, loikkia, hyppyjä, vetoja, intervallijuoksua, porras- ja mäkitreeniä – ihan perussettiä nuorille panttereille siis. Ja mikäs sen mukavampaa, kun ei tarvitse yksin tätäkään tehdä, vaan yhdessä joukkueen kanssa! Tarkoitus olisi tehdä pari kolme treeniä viikossa, niin jalka liikkuu kevyesti jo heti loppu kesästä, kun päästään lajiharjoitusten pariin salissa. Ja ilmeisesti mukaan päästään myös pari vuotta vanhempien P17 panttereiden kesä-höntsä-peleihin kesäkuun lopulla. Puuhaa on siis halukkaille tarjolla varsin mukavasti.

Ja kyllä se treenaaminen myös todistetusti kannattaa, sillä panttereiden P15 joukkueesta kutsuttiin muutamia kenttäpelaajia / maalivahteja mukaan Salibandyliiton Maajoukkuetie pelaajapolun Kanta-Hämeen alueen United joukkueeseen. Tulevan Maajoukkuetie-tapahtuman ohjelma näytti olevan tiukka setti harjoituksia, luentoja, testejä, videopalavereja ja tietenkin kovia pelejä (3 kpl) muiden alueiden United joukkueita vastaan. Onnittelut valituille pantteripelureille!

Myös kesällä joukkueen some-osasto on aktiivinen ja kuvia / fiiliksiä panttereiden toiminnasta kannattaa käydä tsekkaamassa joukkueen Instagramista: https://instagram.com/rsspanthersp15

Ja vinkkinä: tässä tavoitteellisesti harjoittelevassa joukkueessa on edelleen tilaa muutamalle 2009/2010 syntyneelle pelurille. Kannattaa ehdottomasti ottaa rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtaja Marleenaan (puh. 044 581 4741) jos salibandy kiinnostaisi harrastuksena!


Joukkueen uusimmat uutiset