Rss Panthers onnittelee 30-vuotiasta JPJ Liikuntakeskusta!
26.8.2019 23:29 Uutisointi / Pääsivusto

JPJ Liikuntakeskus Peltosaaressa

RSS Panthers onnittelee yhteistyökumppaniamme

JPJ Liikuntakeskusta 30 v. synttärinä

Lauantaina 31.8 klo 10-14 voit tulla tutustumaan JPJ Liikuntakeskuksen toimintaan. Tarjolla on maksutonta kokeilua mailapeleihin ja kuntosaleihin. Omat Panthers-juniorimme pelaavat näytösottelun klo 11.30 jälkeen. Paikalla on kahvitarjoilua, makkaramyyntiä, tutkaa, tuote-esittelyä ym.

Juha Järveläinen ja Riku Ainola muuttivat vuonna 1989 harrastuksensa työksi. He perustivat unelmatyökseen tenniskeskuksen. Molemmilla oli kilpaurheilutausta tenniksen pelaajina. Perheyritykseksi halli muuttui, kun Riku jäi pois ja Pirjo Järveläinen tuli mukaan. Perheyrityksessä on oma valta, mutta myös iso vastuu. Lähinnä viikonlopuissa ja kesäisin auttamassa on ollut ulkopuolista työvoimaa mm. aika monta salibandyn pelaajaa.

Mitä lajeja hallilla voi harrastaa?

Aluksi perustettaessa valikoimiin kuului neljä tenniskenttää, neljä squashkenttää ja naisten kuntosali. Nykyään sulkapallo on suositumpi kuin squash, ja sitä pelataankin neljän vakiokentän lisäksi tennis- ja sählykentän päällä. Tenniskenttiä on jäljellä kaksi, sulkapallon ja sählyn viedessä muut paikat. Squashkopit ovat yhtä lukuun ottamatta saaneet väistyä miesten kuntosalin tieltä. Naisilla on edelleen oma rauhallinen sali yläkerrassa. Lisäksi voi pelata pingistä ja uusina lajeina ovat mailapelit pickleball ja racketball. Mailapeleihin voi varata sekä irtovuoroja tai vakiovuoroja koko syys- ja/tai kevätkaudeksi.

Muita palveluita ovat solarium, kahvio, Personal Trainer, välinemyynti ja –huolto. Sekä naisille että miehille on hallilla saunat. Mikäli ei saa aina isoa porukkaa sählypeleihin, voi kentän ollessa vapaana käydä muutamalla eurolla laukomassa. Sählykenttää voi vuokrata junioreiden synttäripeleihin.

Uusia tuulia hallille on tuonut myös tytär Pauliina Turunen, joka toimii nyt koulutettuna ohjaajana ja Personal Trainerina salilla. Hänellä on tuore Yrittäjän valm. tutkinto. Vanha kiinteistö vaatii uudistuksia. Remonttien suunnittelusta vastaa isä Juha, mutta hyvänä apuna ja vauhdittajana Pauliina. Tänä kesänä hallille tuli myös sähköinen vuoronvarausjärjestelmä. Aiemmin piharemontin yhteydessä liitettiin autonlataus sähkötolpat sekä katolla on aurinkopaneelit, joten ympäristö ja uusiutuva energia ovat yrittäjille tärkeää.

Historiasta voisi mainita esimerkiksi, että

*hallilla pelataan Tenniksen sarjaotteluita

*Rivs valmentaa tennisjunioreita

*salibandyn pelaajia on aloittanut hallin kerhotoiminnan kautta esim. Sauli, Saimi, Juuso, Kasper, Elias, Teo, Ano, Riina ym.

*Hallilla pyörii edelleen sulkapallon Sulkasato- sarjaa

*kuntosalilaitteiden lisäksi on irtopainosali ja aerobiseen harjoitteluun oma huone

*vakiovuorolaisilla on pitkä harrastustausta niin sählyssä, sulkapallossa kuin tenniksessäkin tutuissa porukoissa


   
Lisää uutisia
RSS Panthers
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategoriat