B- tyttöjen kauden avauksesta yksi piste....
Julkaistu: 29.09.2019 00.00

B- tyttöjen kauden avauksesta yksi piste....

B-tytöille kauden avauksesta yksi piste…

Kauden ensimmäinen turnaus järjestettiin 28.9. Salossa, mukavissa puitteissa Hanhivaaran liikuntakeskuksessa. Vastaan asettui ensiksi FBC Loisto ja tytöt kamppailivat upean 2-2 tasurin. Valitettavasti osa tytöistä oli flunssan jäljiltä puolenkuntoisia ja peli otti koville. Kaikki kuitenkin taistelivat loppuun asti ja siitä palkintona siis yksi piste. Maalareina pelissä Veera Grönqvist ja Helmi Aalto, jotka myös syöttivät toistensa maalit. Tässä pelissä maalissa uurasti Veera Viljanen 11 torjunnalla. Vastustajan maalivahti joutui töihin 6 kertaa.

Sitten kohdattiin yhdistelmäjoukkue SBS Masku/Wirmo. Ja aluksi kyyti oli kovaa! Ensimmäinen erä hävittiin 4-0. Toinen erä pelattiin jo tasan 1-1, mutta kunto/taito ei tällä kertaa riittänyt vaan loppulukemiksi jäi 7-1. Tytöt kyllä antoivat sen mitä jaloistaan ja mailoistaan saivat irti ja pitivät päänsä pystyssä, mutta tällä kertaa näin. Panthersin maalintekijä tässä pelissä oli Sanni Passila! Maalissa hikoili Moona Viljanen 11 torjunnallaan. Vastustajan maalivahti joutui torjuntatöihin tilastojen mukaan kaksi kertaa.

Onneksi tulomatkalla odotti taas yksi pelipäivien kohokohta….ruokailu!

Mukana matkassa myös Neelia Kempas, Sara Korkia-aho, Nelli Ahvenlampi, Ella Korkka, Venla Leino, Juliana Jurvanen, Netta Ahvenlampi ja Nelli Selenius. Niin ja tietysti vastuuvalmentaja Jamo Lindgren, huoltaja Matti Jurvanen, joukkueenjohtaja Tiina Väisänen ja apukoutsi Milla Ahvenlampi ja tukku ihania kannustajia.

Seuran uusimmat