B-tytöt Maskussa ja Tampereella...
Julkaistu: 25.11.2019 00.00

B-tytöt Maskussa ja Tampereella...

B-tytöt Maskussa 24.11. ja Tampereella 16.11.

Maskun reissussa pelaajia oli ennätysmäärä. Ja se näkyi kun jaksettiin painaa ja laittaa taas itsemme likoon. Mustelmilta ja naarmuilta ei tälläkään reissulla vältytty. Hyvistä peleistä huolimatta ensimmäinen kohtaaminen Classicin kanssa päättyi 2-4 tappioon. Maalareina tällä kertaa Venla Leino ja Nelli Selenius. Syöttöpisteet menivät Neelia Kempakselle ja SanniPassilalle. Maalissa Veera Viljanen suoriutui aivan loistavasti torjuen 16 kertaa (vastustajan torjunnat 3)!

Toisen pelin Salba vei meitä 0-9. Peli pyöri kyllä tasaisesti molemmissa päissä, mutta vastustajan tehokkaat vastahyökkäykset olivat jäätävän tehokkaita. Auts! Meidän maalissa torjuivat Moona ja Veera Viljanen. Ja torjuntoja kertyi yhteensä 19 vastustajan 8 vastaan.

Pelaajat näissä karkeloissa olivat Sara Lehtinen, Neelia Kempas, Nuppu Malinen, Sara Korkia-aho, Nelli Ahvenlampi, Ella Korkka, Venla Leino, Helmi Aalto, Juliana Jurvanen, Netta Ahvenlampi, Veera Grönqvist, Susa Lehtinen, Sanni Passila ja maalivahdit siis Moona ja Veera Viljanen.

Edellisenä viikonloppuna käytiin vähän pienemmällä porukalla Tampesterissa. Silloin vastassa olivat O2-Jyväskylä 4-1 ja Welhot 5-1. Pataan tuli siis silloinkin, mutta väitän silti, että tytöt pelasivat hyvin ja taistelivat viimeiseen asti. Maalivahdit pistivät myös itsensä likoon ja Jyväskylä-matsissa Veera Viljanen torjui 22 kertaa vastustajan 8 vastaan ja Welhot-matsissa Moona Viljanen 13 vastustajan 6 vastaan. Maalintekijänämeillä oli Veera Grönqvist, joka sai syöttönsä ensimmäisessä pelissä Nelli Ahvenlammelta ja toisessa pelissä Nelli Seleniukselta.

Näissä karkeloissa hikoilivat Nuppu Malinen, Nelli Ahvenlampi, Ella Korkka, Venla Leino, Helmi Aalto, Juliana Jurvanen, Netta Ahvenlampi, Veera Grönqvist, Susa Lehtinen, Sanni Passila, Nelli Selenius, Moona Viljanen ja Veera Viljanen.

Seuran uusimmat