RSS Panthers naisille voitto ja tappio Juteinilta
Julkaistu: 16.01.2020 00.00

12.1.2020 Sisä-Suomen lohkon turnaus pidettiin Jutenilla Hattulassa PIskun vieraana.

Ensimmäinen ottelu klo 11:30 oli amppareita, lohkoa johtavaa O2JKLII:sta vastaan.

Tasaista vääntöä oli koko pelin ajan. Ensimmäinen erä ehti kulua yli puolenvälin, kunnes Enni pamautti ensimmäisen maalin (10:24) Jonskin syötöstä ja hetken päästä Milla vielä toisen (11:25) assarina Titta. Vastustaja pääsi vielä kaventamaan erän lopussa tilanteen 2-1 pantterinaisten hyväksi.

Toisessa eräsää ampparit tasoittivat pelin ja Ellan saadessa jäähyn menivät yv:llä johtoon. Ella kuitenkin tasoitti (28:21) pelin Roosan syötöstä 3-3:een.

Kolmannessa erässä amppareilla hermo petti ja he saivat kolme jäähyä peräkkäin, joista pantterinaiset pystyivät hyödyntämään 3-5 tilanteessa Titan ylivoimamaalin Nooran toimiessa assarina. Hetken päästä ampparit kuitenkin tasoittivat pelin 4-4:ään. Peliä ei ollut kuin kaksi minuuttia jäljellä , kun Titta sai jäähyn kädellä tai käsivarrella pelaamisesta, joten pantterinaiset joutuivat pelaamaan erän lopun alivoimalla. Ja niinhän siinä sitten kävi, että puoli minuuttia ennen loppua, ampparit laukaisivat voittomaalin. Peli päättyi 5 -4 amppareiden hyväksi.

Peli oli täynnä draamaa –tönimistä ja työntämistä, vahvaa sanailua ja Mirekin satutti polvensa uudelleen toisessa erässä ja joutui olemaan sivussa koko kolmannen erän.

Pantterinaisten peli ei ollut parasta mahdollista. Oltiin vähän huonolla jalalla ja syöttöpelikään ei oikein kulkenut. Vastustajan maalit tulivat puhtaasti pantterinaisten omista virheistä. Nokke maalilla teki huippusuorituksen ja otti koppeja tottuneesti vastaan.

Ottelusta jäi vähän hampaan koloon ja pantterinaisilla on mahdollisuus revanssiin 1.2, kun he seuraavan kerran kohtaavat Ampparit Tamppi-areenalla.

Seuraava ottelu oli SBT PaPoa vastaan klo 16. Sama pelitapa jatkui ja ensimmäistä maalia saatiin odottaa ensimmäisen erän loppupuolelle, kunnes Enni taas totuttuun tapaan avasi maalihanan (9:54) Emman syötöstä. Vielä erän loppuun Lotta sai jäähyn mailan nostamisesta ja PaPo kavensi peli tasoihin ja vielä erän loppuun teki johtomaalin.

Toinen erä päästiin aloittamaan ylivoimalla. Se ei vielä tuottanut tulosta, mutta heti yv:n jälkeen Noora laukaisi maalin (23:06) Lotan syötöstä. Erän lopussa tehtiin maalivahdin vaihto ja Satu tuli kehiin.

Kolmas erä olikin sitten pantterinaisten. Kolmannen malin teki Ella (34:21) assarina Titta, neljännen Milla (36:55) Jonskin syötöstä ja viidennen Titta (40:13) Ellan syötöstä. Ja peli päätyi pantterinaisten eduksi 5 -2.

Turnaus pantterinaisten kannalta oli vielä hieman tahmeaa ja ei oikein sytytty peleihin. Lieneekö syynä pitkä joulutauko ja painoiko kinkku vielä jaloissa, mutta kevättä kohden...

Kokoopanosta puuttuivat Santza, Riikka, Sele ja Mira sekä Mire (ensimmäisen ottelun toisen erän jälkeen).

Turnauksen tehot: Titta 2 + 2, Ella 2 + 1, Enni 2 + 0, Milla 2 + 0, Noora 1 + 1, Jonski 0 + 2, Roosa 0 + 1, Emma 0 + 1 ja Lotta 0 + 1.

Sarjataulukko:

Tavataan seuraavan kerran 2.1.2020 Tamppi-areenalla. Ottelut klo 12:30 RSS Panthers - O2JKLII ja klo 17:00 RSS Panthers - PIsku