P15 sarjapelit Porissa
P15 pojat 2009/2010Julkaistu: 11.03.2024 07.19

Sarjapelit jatkuivat 3.3.2024 Itätuuli Areenalla Porissa. Reissuun lähdettiin bussilla ja jo totuttuun tapaan suht ohuella (2+11) rosterilla pelaajia. Tällä kertaa rosteri oli myös poikkeuksellisen nuorekas, kun kentällä viiletti yhteensä neljä 2011 syntynyttä peluria ja toisen veskareistamme ollessa 2012 syntynyt. Isot kiitokset P13-joukkueelle, että saimme taas uusia pelureita mukaan paikkaamaan pientä pelaajavajetta, jota rippikoulupuuhat ja loukkaantumiset aiheuttivat.

Ensimmäiseen otteluun saatiin vastaamme AC Nokia. Pantterit pelissä hyvin mukana ja ensimmäinen erä eteni vauhdikkaasti päätökseensä maalittomana ja näin ollen erätauolle siirryttiin 0-0 tilanteessa. Toisessa erässä vastustaja pääsee rokottamaan pariin otteeseen ja taukotilanne ennen viimeistä erää 0-2 vastustajalle. Pantterit kuitenkin edelleen hyvin mukana pelissä ja kolmannen erän alussa onnistutaan kaventamaan tilannetta lukemiin 1-2. Välittömästi pantterimaalin jälkeen myös vastustaja onnistuu maalinteossa ja taululla lukemat 1-3. Erä etenee kohti loppua tasaisissa merkeissä ja pari minuuttia ennen summeria pantterit aikalisälle. Pikkasen happea ja sovitaan, miten lähdetään lisäosumia tavoittelemaan. Viimeinen pari minuuttia pelataan ilman maalivahtia kuudella kenttäpelaajalla mutta kavennusosuma saadaan survottua vastustajan verkon perille liian myöhään, kun pelikellossa on enää sekunti peliaikaa jäljellä. Pelin loppunumerot näin ollen lukemin 2-3 vastustajalle.

Hienosti taisteltiin loppuun asti mutta pisteet vei vastustaja. Pelattiin kuitenkin numeroiden valossa ihan hyvä peli ja uudet nuoret vahvistukset täyttivät oman tonttinsa hienosti. Maalivahti- ja puolustuspeli oli varsin hyvällä tasolla ja se antoi mahdollisuuden vähämaalisessa ottelussa ihan voittoon saakka. Kopissa pienten puheiden jälkeen pantterit katsomon puolelle eväille ja tuttuja moikkaamaan sekä muiden joukkueiden pelejä seuraamaan.

Päivän toisessa ottelussa kohdattiin LFT Lopelta. Maalissa tulikokeeseen pääsi rosterin nuorin peluri ensimmäisessä ottelussa tapahtuneen loukkaantumisen vuoksi. Näin varaveskarin rooli käännähtikin nopeasti aloittavan maalivahdin rooliin. Taas kerran pakko todeta, että ei näillä nuorilla sankareilla paljon päätä palella, kun peliaikaa on tarjolla – pienet tsempit + ohjeistukset ja oltiin valmiina peliin! Vastustaja sai otteluun hyvän startin ja iski ensimmäisen maalin jo minuutin pelin jälkeen. Myös seuraavasta osumasta vastasi vastustaja ja vasta aivan erän viimeisellä minuutilla myös pantterit saavat kuparisen rikki. Tasaisen erän jälkeen erätauolle siirryttiin lukemista 1-2 vastustajalle. Toisen erän alussa koettiin parin minuutin synkkäjakso ja vastustaa nakutti kolme lisäosumaa. Vaikka päästiin pariin otteeseen jauhamaan ylivoimaa, niin lisämaaleja ei saatu aikaiseksi. Vastustaja sen sijaan rankaisi vielä kertaalleen ja erätauolle siirryttiin lukemissa 1-6 vastustajalle. Kolmannen erän alussa taas päästiin ylivoimalle mutta ei kyetty iskemään maalia. Vastustaja sen sijaan nakutti tämän jälkeen taas toisen synkän pantterijakson päätteeksi kolme lisäosumaa ja ensimmäistä kertaa tällä kaudella koettiin pienimuotoinen selkärangan katkeaminen, jonka jälkeen vastustaja vielä iski erän lopulla pari lisäosumaa ja näin ollen pelin päätöslukemat summerin soidessa 1-11 vastustajalle.

Ei ropissut Porista pisteitä joukkueen tilille. Saatiin kuitenkin taas muutama uusi nuori peluri ajettua mukaan joukkueen toimintaan ja kokemaan millaista vauhtia on tarjolla vanhempien junnujen peleissä. Iso hatunnosto näille herroille – erittäin hyvin pelattu! Ja ilmeisen hauskaa tuntui porukalla olevan molempiin suuntiin bussireissulla, vaikka niitä voittoja ei saavutettukaan.

Panttereiden viimeiset sarjapelit pelataan 16.3.2024 Spiral-hallilla Tampereella. Vastaan asettuvat PTU Porista ja Pirkkalan Pirkat.

Joukkueen suoritukset kauden osalta löytyvät perinteiseen tapaan tulospalvelun kautta osoitteesta: https://tulospalvelu.salibandy.fi/category/462!sb2...

Joukkueen some-osasto on erittäin aktiivinen ja kuvia / fiiliksiä panttereiden toiminnasta kannattaa käydä tsekkaamassa joukkueen Instagramista: https://www.instagram.com/rsspanthersp15/

Joukkueessa on edelleen tilaa muutamalle 2009/2010 syntyneelle pelurille. Kannattaa ehdottomasti ottaa rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtaja Marleenaan (puh. 044 581 4741) jos salibandy kiinnostaisi harrastuksena!